Waarom een slimme thermostaat de moeite is

Bij NC-Therm zijn alternatieve verwarmingsinstallaties helemaal ons ding. Zo specialiseren we ons in energiezuinige technieken, waarmee je op een kostenbesparende maar betrouwbare manier je woning verwarmt. Één van de meest innovatieve snufjes van het moment is een slimme thermostaat. Wij zetten de voordelen graag kort op een rijtje.

Onze diverse soorten warmtepompen

Wil je de verwarming in je woning aanpakken, dan is de plaatsing van een warmtepomp een kwalitatieve en vooral duurzame investering. Hoe weet je echter voor welk type warmtepomp je moet kiezen? Wij helpen je door de bomen het bos zien met een woordje uitleg over onze mogelijkheden. 

Moodboard van de maand: designradiatoren

Voor onze traditionele en alternatieve verwarmingstechnieken werken we bij NC-Therm steevast met topmerken, waardoor onze installaties zowel innovatief als duurzaam in gebruik zijn. Maar wat met het uiterlijk van je verwarming en de invloed op je interieur? Het oog wil ook wat, en daarom geven wij je vandaag een flinke portie inspiratie met onze favoriete designradiatoren.

Onze tips om warmteverlies tegen te gaan deze winter

Naar goede gewoonte vinden we het bij NC Therm van groot belang dat onze klanten zo duurzaam mogelijk verwarmen, aan een zo schappelijk mogelijke prijs. Daar durft warmteverlies echter al eens een stokje voor steken, en laat ons eerlijk wezen: dat zou zonde zijn. Daarom geven wij je vandaag onze beste tips om warmteverlies in huis zowel te voorkomen als bestrijden.

Handdoekradiator in de badkamer: een slimme investering?

Bij het renoveren van hun oude of het installeren van hun nieuwe badkamer, kiezen de meeste mensen er vandaag voor om een handdoekradiator te plaatsen. Ongetwijfeld erg mooi, maar hoe functioneel is zo’n handdoekradiator eigenlijk? En vormt het wel een meerwaarde voor de verwarming van je badkamer?

Energie besparen? Check je verwarmingsinstallatie

Een warm huis en een lage energierekening: dat zijn twee zaken die we bij NC-Therm maar al te graag horen. Als specialist in energiezuinige en alternatieve verwarmingstechnieken, geven we jou vandaag dan ook onze grootste tip mee om dat bedrag op je energiefactuur naar beneden te trekken. 

Ook voor grote projecten verzorgen wij verwarming!

Wanneer je je woning van kwalitatieve verwarming wilt voorzien die een leven lang meegaat, is NC-Therm zonder twijfel the place to be. Maar wat als je plannen grotere proporties aannemen, en je verwarming voor een complexer project nodig hebt? Ook dan zijn wij de warmste specialist op de markt, letterlijk en figuurlijk!

Hoe ziet het onderhoud van mijn gasketel eruit?

De gasketel op tijd en stond laten controleren is niet bepaald het meest aantrekkelijke taakje op onze to-dolijst, en schiet er (begrijpelijk) dan ook vaak bij in. Toch is het wettelijk verplicht én voordelig om je ketel regelmatig aan een grondig onderhoud te onderwerpen. Met verwarmingsexpert NC-Therm aan je zijde is het zo gepiept!

Net iets té werm met NC-Therm? Ga voor onze airco!

Bij NC-Therm staan we bekend als dé verwarmingsspecialist van Sint-Niklaas en omstreken. Vloerverwarming, warmtepompen, clv, … we doen het allemaal. Maar wat als het je ’s zomers net iets te heet onder de voeten wordt? Ook dan kun jij op je vertrouwde partner rekenen, want NC-Therm specialiseert zich tevens in airconditioning.

De voordelen van een warmtepomp op een rijtje

Bij NC-Therm specialiseren we ons in alternatieve verwarmingstechnieken. Omdat we uiteraard om jouw welzijn en comfort geven, maar ook om het milieu. Één van deze technieken, is het gebruik van een warmtepomp. Wat daar nu precies zo bijzonder aan is? Je leest het hier.

Energiezuinig je huis verwarmen met onze 4 aanbevelingen

Een verwarmde woning associëren we vandaag de dag meteen met duurzaamheid. Verwarmingsketels op aardgas en stookolie vallen dan ook steeds minder in de smaak, en worden vervangen door alternatieve verwarmingstechnieken. Milieubewust je huis verwarmen met een lagere energiefactuur? Het kan bij NC-Therm! Wij geven je onze 4 aanbevelingen.

Wanneer wel en niet investeren in een slimme thermostaat?

Je verwarming op voorhand, vanop afstand en op elk moment van de dag reguleren via je smartphone? De slimme thermostaat is daadwerkelijk een sign of the times. Of het ook echt loont om in het technologische snufje te investeren, hangt echter sterk van je persoonlijke verwarmingsstijl af. De specialisten van NC-Therm geven je hun oprecht advies!

Kan ik vloerverwarming wel onder alle vloeren leggen?

De voordelen van vloerverwarming, daar kunnen we bij NC-Therm lang over uitweiden. Gelijkmatige verdeling van de warmte, geen radiatoren, altijd warme voeten, … Dat spreekt iedereen wel aan! Maar is het ook voor iedereen mogelijk? Vandaag geven we je meer uitleg over welke vloeren zich wel en niet lenen tot vloerverwarming.

Bespaar op je huishouden met één simpele stap

We staan doorgaans niet stil bij de schadelijke impact van hard water, en al helemaal niet bij de extra kosten die daarmee gepaard gaan. Toch kunnen deze aanzienlijk zijn, en misschien zelfs doorslaggevend voor je financiële situatie. Met deze tip van NC-Therm behoort dat tot het verleden!

Voor welke verwarming kies je in een appartementsblok?

We weten allemaal dat een huis tal van opties biedt wat verwarming betreft. Maar wat als je grotere plannen hebt, zoals bijvoorbeeld het neerplanten van een heus appartementsblok? Bij NC-Therm brachten we reeds tal van grote projecten tot een goed einde, en daarom onthullen we je vandaag onze favo verwarming voor appartementsgebouwen.

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo