Verwarming

Samen kiezen we de beste ketel

Wanneer je eraan denkt een CV-ketel te kopen, geven wij je graag oprecht advies op maat van jouw stekje. Of je nu een nieuwbouw- of renovatiewoning hebt: wij brengen ter plaatse een bezoekje, brengen al je behoeften in kaart en bepalen vervolgens wat voor jou persoonlijk de meest energiezuinige verwarmingsoptie is.

Daarvoor denken we altijd proactief mee met jouw individuele situatie. Zo stellen we steevast een nauwkeurige warmteverliesberekening op, waardoor we perfect weten wat jij precies nodig hebt. Op basis daarvan maken we een gedetailleerde offerte op, die netjes binnen de grenzen van jouw beschikbare budget valt.

De keuze van je ketel is ten slotte ook essentieel voor het onderhoud van je centrale verwarming: verwarm je op gas, dan moet je gastoestel idealiter aan een tweejaarlijkse controle onderworpen worden.

Plaatsing binnen één dag

In één dag ben je geholpen

Bovenop dat wij, binnen het tijdsbestek van één dag, kwalitatieve verwarmingsinstallaties realiseren met topmerken als Bosch en Vaillant, beschikken wij ook over het CERGA-attest, dat erover waakt dat wij jouw gasinstallatie naar wettelijke norm aanleggen. Vervolgens onderwerpen we jouw ketel aan een verbrandingscontrole, waarna je meteen het attest van goedkeuring ontvangt.

Persoonlijk kennismaken

“Het is altijd wèrm bij NC-Therm, dankzij onze hartverwarmende service.”

We ontzorgen onze klanten

Wij willen niets liever dan jou op elk gebied ontzorgen. Daarom nemen wij alle voorbereidende werken voor je centrale verwarming op ons, zodat de enige taak die overblijft het ontzegelen van de teller door de netbeheerder is. Zo maken we het hele proces voor jou zo makkelijk mogelijk! 

Dit betekent dat we ook altijd persoonlijk de tijd nemen om jou het gebruik van je nieuwe installatie in detail uit te leggen. Duikt er evenwel een probleem op met je CV-ketel, dan staat het team van NC-Therm altijd onmiddellijk klaar om deze te herstellen en te keuren; of zelfs te vervangen door een alternatieve verwarmingsoplossing.

Dit alles, alsook de nauwe band die we koesteren met onze  leveranciers, mag getuigen van onze betrouwbaarheid en grenzeloze toewijding aan jou als klant. Want dankzij onze service, die even warm is als de installaties die we plaatsen, zul je nooit een dag in de koude doorbrengen!

Vloerverwarming

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo