Kredieten

Je verwarmingsinstallatie op afbetaling? dat kan!

Een kwalitatieve, duurzame verwarmingsinstallatie is allesbehalve een overbodige luxe. Ben je toe aan nieuwe verwarming, maar komt de kost daarvan ongelegen? Omdat we bij NC-Therm kredietbemiddelaar zijn, kun je bij ons kiezen voor een afbetaling in termijnen.

Door voor een verwarmingsinstallatie op afbetaling te kiezen krijg jij namelijk de opportuniteit om, zonder grootschalige eenmalige investering, toch rendement te halen op je warmtepomp en/of zonnepanelen terwijl je hier maandelijks voor afbetaalt. Zo blijft alles haalbaar en geniet jij volop van een comfortabele en energiezuinige inrichting zonder je zorgen te maken over de kostprijs.

Klop je bij ons aan voor een installatie tegen gespreide betaling, dan stellen we jou namens onze kredietgever een realistische kredietovereenkomst voor op maat van jouw persoonlijke situatie. Zo maken we duurzaam verwarmen bij NC-Therm mogelijk voor iedereen die het nodig heeft. Let wel op: geld lenen kost ook geld!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo