Wist je dat onze warmtepompen je woning ook verkoelen?

Past een warmtepomp bij jouw woning? Doe de test!

Wanneer je een nieuwbouw- of renovatieproject in het vooruitzicht hebt is het soms moeilijk kiezen tussen een traditionele of eerder innovatieve warmteinstallatie. Met deze blog geven we je alvast een duwtje in de goede richting: wanneer is een warmtepomp de ideale aanwinst voor je woning?

Waarom vloerverwarming vandaag de dag zo populair is

Hoewel energiezuinige en alternatieve verwarmingstechnieken vandaag alomtegenwoordig zijn, dragen we bij NC-Therm ook de traditionele gasketel nog steeds een warm hart toe. Wij installeren met plezier een kwalitatieve gasketel in jouw woning en vertellen je in deze blogpost wanneer we deze verwarmingsmethode aanbevelen.

Is een gasketel tegenwoordig nog steeds een goede investering?

Hoewel energiezuinige en alternatieve verwarmingstechnieken vandaag alomtegenwoordig zijn, dragen we bij NC-Therm ook de traditionele gasketel nog steeds een warm hart toe. Wij installeren met plezier een kwalitatieve gasketel in jouw woning en vertellen je in deze blogpost wanneer we deze verwarmingsmethode aanbevelen.

Hoe zit het met het onderhoud van een warmtepomp?

De investering in een warmtepomp brengt tal van voordelen met zich mee, en is mede daardoor een geliefde keuze bij steeds meer mensen. De verwarmingstechniek is bijzonder energiezuinig en garandeert tegelijk een hoog warmtecomfort. Maar hoe zit het eigenlijk met het onderhoud van zo’n warmtepomp?

Verwarm energieneutraal met de Trias Energetica

The best things in life are free, wordt wel eens gezegd, en in het geval van verwarming kan dat best kloppen. Gratis energie van de zon is immers nog steeds de meest energiezuinige optie om je woning te verwarmen. Overweeg jij om naar een energieneutrale woning toe te gaan? Overweeg dan zeker de volgende stappen.

Nieuw: Je verwarming gespreid betalen!

Wanneer je je verouderde cv-ketel noodgedwongen moet vervangen, kunnen de kosten daarvan al eens ongelegen komen. Dat weten we bij NC-Therm als geen ander, maar wat als we je vertellen dat je je nieuwe verwarmingsinstallatie bij ons vanaf nu gespreid kunt betalen? Lees hier meer over deze aantrekkelijke nieuwe troef in ons aanbod, die er is om te blijven.

Waarom een slimme thermostaat de moeite is

Bij NC-Therm zijn alternatieve verwarmingsinstallaties helemaal ons ding. Zo specialiseren we ons in energiezuinige technieken, waarmee je op een kostenbesparende maar betrouwbare manier je woning verwarmt. Één van de meest innovatieve snufjes van het moment is een slimme thermostaat. Wij zetten de voordelen graag kort op een rijtje.

Onze diverse soorten warmtepompen

Wil je de verwarming in je woning aanpakken, dan is de plaatsing van een warmtepomp een kwalitatieve en vooral duurzame investering. Hoe weet je echter voor welk type warmtepomp je moet kiezen? Wij helpen je door de bomen het bos zien met een woordje uitleg over onze mogelijkheden. 

Moodboard van de maand: designradiatoren

Voor onze traditionele en alternatieve verwarmingstechnieken werken we bij NC-Therm steevast met topmerken, waardoor onze installaties zowel innovatief als duurzaam in gebruik zijn. Maar wat met het uiterlijk van je verwarming en de invloed op je interieur? Het oog wil ook wat, en daarom geven wij je vandaag een flinke portie inspiratie met onze favoriete designradiatoren.

Onze tips om warmteverlies tegen te gaan deze winter

Naar goede gewoonte vinden we het bij NC Therm van groot belang dat onze klanten zo duurzaam mogelijk verwarmen, aan een zo schappelijk mogelijke prijs. Daar durft warmteverlies echter al eens een stokje voor steken, en laat ons eerlijk wezen: dat zou zonde zijn. Daarom geven wij je vandaag onze beste tips om warmteverlies in huis zowel te voorkomen als bestrijden.

Handdoekradiator in de badkamer: een slimme investering?

Bij het renoveren van hun oude of het installeren van hun nieuwe badkamer, kiezen de meeste mensen er vandaag voor om een handdoekradiator te plaatsen. Ongetwijfeld erg mooi, maar hoe functioneel is zo’n handdoekradiator eigenlijk? En vormt het wel een meerwaarde voor de verwarming van je badkamer?

Energie besparen? Check je verwarmingsinstallatie

Een warm huis en een lage energierekening: dat zijn twee zaken die we bij NC-Therm maar al te graag horen. Als specialist in energiezuinige en alternatieve verwarmingstechnieken, geven we jou vandaag dan ook onze grootste tip mee om dat bedrag op je energiefactuur naar beneden te trekken. 

Ook voor grote projecten verzorgen wij verwarming!

Wanneer je je woning van kwalitatieve verwarming wilt voorzien die een leven lang meegaat, is NC-Therm zonder twijfel the place to be. Maar wat als je plannen grotere proporties aannemen, en je verwarming voor een complexer project nodig hebt? Ook dan zijn wij de warmste specialist op de markt, letterlijk en figuurlijk!

Hoe ziet het onderhoud van mijn gasketel eruit?

De gasketel op tijd en stond laten controleren is niet bepaald het meest aantrekkelijke taakje op onze to-dolijst, en schiet er (begrijpelijk) dan ook vaak bij in. Toch is het wettelijk verplicht én voordelig om je ketel regelmatig aan een grondig onderhoud te onderwerpen. Met verwarmingsexpert NC-Therm aan je zijde is het zo gepiept!