Inzetbaar voor jouw totaal­oplossing

Wij ontzorgen je, van de grote werken tot in de kleine details

Wij ontzorgen jou van A tot Z bij het bepalen en installeren van je vloerverwarmingssysteem. We voorzien isolatie en chape, doen de tegelwerken, … de volledige vloeropbouw nemen wij voor onze rekening. Zo zijn wij bij NC-Therm inzetbaar voor jouw volledige totaaloplossing en hoef je geen beroep meer te doen op een externe partner!

Je wordt door ons met andere woorden tot in de kleinste details ontzorgd. Wist je bovendien dat je onze vloerverwarming ook perfect kunt koppelen aan een warmtepomp? Zo creëer je een woning die bijzonder energiezuinig is, met slechts één vast aanspreekpunt: NC-Therm.

Zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten staan wij klaar met de meest energiezuinige oplossing. Optimaal verwarmen en verkoelen in alle seizoenen, terwijl je er een minimum voor betaalt: dat is waar wij met jou naar streven. Om het plaatje af te maken kun je jouw volledige verwarmingsinstallatie bij NC-Therm ook in termijnen betalen! Daarover lees je hier meer.

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo