Vloerverwarming in de spotlight: de voor- en nadelen

Vloerverwarming is een moderne en efficiënte manier om je huis te verwarmen en wint steeds meer terrein. Laten we eens dieper ingaan op de voor- en nadelen van dit innovatieve verwarmingssysteem.

Comfortabel het jaar rond: seizoensgebonden verwarmingstips van NC-Therm

Bij NC-Therm begrijpen we dat comfortabele temperaturen het hele jaar door van cruciaal belang zijn voor een aangenaam thuisgevoel. Om je te helpen het beste uit je verwarmingssysteem te halen, delen we graag onze seizoensgebonden verwarmingstips.

Welke verwarmingskeuzes maak ik voor mijn nieuwbouw?

Bij het bouwen van je nieuwe (t)huis is de keuze van het juiste verwarmingssysteem een beslissend moment. Bij NC-Therm staan jouw wensen en behoeften centraal, en we kijken graag samen hoe we jouw verwarming kunnen afstemmen. In deze blog nemen we je graag mee door keuzes die duurzaam en efficiënt zijn.

Warm blijven zonder gas

De winter heeft zijn intrede gedaan, en terwijl we hunkeren naar gezellige avonden onder warme dekens, is het ook tijd om te overwegen hoe we duurzaam kunnen verwarmen zonder traditioneel gebruik van gas. Bij NC-Therm begrijpen we het belang van comfort zonder daarbij een hoge tol te eisen van het milieu. Daarom stellen we graag enkele innovatieve alternatieven voor die niet alleen jouw huis verwarmen, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet.

Onze tips om te besparen op energiekosten!

Brrr, de winter staat voor de deur! Het seizoen van knusse, warme, maar ook van stijgende energiekosten. Gelukkig zijn wij er voor jou met praktische tips om comfortabel warm te blijven zonder dat je portemonnee bevriest. Bij NC-Therm gaan we verder dan enkel het plaatsen van verwarmingsapparatuur; we streven ernaar dat je volop kunt genieten van een warme en gezellige leefomgeving, zonder dat de kosten de pan uitrijzen.

Verwarming voor elk project, groot of klein

Wanneer je je bezighoudt met grootschalige projecten, zoals de bouw van een appartementsblok of een nieuw kantoorgebouw, en je zoekt naar een betrouwbare partner voor hoogwaardige en energiezuinige verwarming, dan ben je bij NC-Therm aan het juiste adres. Als architect of projectontwikkelaar begrijp je dat een ervaren partner van onschatbare waarde is. Goed nieuws: wij staan te popelen om met jou samen te werken!


Optimaliseer je verwarming met zoneregeling

Welkom bij NC-Therm, waar we de kunst van het verwarmen begrijpen. Als je de ideale temperatuur in je huis wilt handhaven, kan zoneregeling de sleutel tot succes zijn voor jou. In dit artikel zullen we je laten zien hoe zoneregeling je verwarmingservaring kan transformeren en je huis comfortabeler dan ooit kan maken.

Verwarmingsopties voor je home office: efficiënte warmte terwijl je werkt

Als je vanuit huis werkt, is een comfortabele en efficiënte verwarmingsoplossing een absolute must. Je wilt immers niet bevriezen terwijl je je zakelijke taken afhandelt.

Bij NC-Therm begrijpen we dat maar al te goed. Daarom willen we je in dit artikel informeren over verschillende verwarmingsopties voor je home office, zodat je productief en warm kunt blijven tijdens je werkzaamheden.

Een optimaal klimaatbeheer met ventiloconvectoren

Bij NC-Therm staat comfort centraal, als jij je woning optimaal kan verwarmen en koelen, hebben wij onze job goed gedaan! Ventiloconvectoren in combinatie met een warmtepomp zijn een prima manier om jouw woning of commerciële ruimte te koelen en verwarmen.

Een nog onbekende term? In deze blogpost leggen we je graag uit hoe het werkt en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële klimaatbeheersingssystemen.

Wees voorbereid op de winter: laat je verwarmingssysteem controleren

De verwarmingsketel in je huis is zonder twijfel één van de meest gebruikte toestellen, zo niet het meest gebruikte systeem in het algemeen. Het maakt niet uit of het hartje zomer of hartje winter is; je blijft de verwarmingsketel het hele jaar door gebruiken. Om verzekerd te zijn van een warm huis én warm water, is het belangrijk dat een boiler lang meegaat en daarom is regelmatig onderhoud van essentieel belang. Wij bij NC-Therm vertellen je er graag meer over!

Welk warmtepomp systeem past het beste bij jouw woning?

We begrijpen maar al te goed dat het kiezen van het juiste warmtepomp systeem voor jouw woning een grote beslissing is. Er is geen one-size-fits-all oplossing, want elke woning heeft zijn eigen karakteristieken en elke persoon heeft zijn eigen voorkeuren. Daarom staan we voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze die perfect past bij jouw behoeften en standpunten.

Is het tijd om afscheid te nemen van je oude airconditioningsysteem?

Je airconditioningsysteem speelt een cruciale rol in het handhaven van een aangename leefomgeving. Maar net als alle technologieën, heeft ook jouw vertrouwde airco een houdbaarheidsdatum. Hoe weet je wanneer het tijd is om een nieuwe airconditioning te overwegen? In deze blog duiken we in de belangrijkste redenen waarom het misschien wel tijd is om jouw airconditioningsysteem te vervangen.

Bespaar energie en kosten met efficiënte verwarmingssystemen

Ben je op zoek naar manieren om je energiekosten te verlagen? Wil je tegelijkertijd genieten van een comfortabel binnenklimaat? Goed nieuws, in deze blogpost delen we belangrijke tips en inzichten om jouw energiekosten aanzienlijk te verminderen.

Koel blijven in de zomer: maak optimaal gebruik van je warmtepomp en vloerverwarming

De zomer is in volle gang en de temperaturen stijgen gestaag. Terwijl de meeste mensen denken aan airconditioning als dé oplossing om koel te blijven, willen wij je graag laten kennismaken met een andere mogelijkheid: het efficiënt gebruik van je warmtepomp en vloerverwarming voor verkoeling. Ja, je leest het goed! Met de juiste instellingen en een goed begrip van hoe je deze systemen kunt benutten, kun je genieten van een aangenaam gekoeld huis. In deze blogpost leggen we je uit hoe en wat.

Wat komt er kijken bij de installatie van een airconditioning?

Het installeren van een airconditioningsysteem is een belangrijke stap om het comfort in je huis of kantoor te verbeteren. Bij NC-Therm begrijpen we dat een goede installatie essentieel is voor optimale prestaties en tevredenheid op lange termijn. In deze blog gaan we dieper in op het proces van de installatie van een airco, waarbij we kijken naar verschillende aspecten die van invloed zijn op een succesvolle installatie. Van het bepalen van de juiste plaatsing en het vermogen van de airco tot de esthetische overwegingen en handige functies, we behandelen alles wat je moet weten.

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo