Moet ik mijn verwarming ’s nachts laten aanstaan? De raad van onze verwarmingsexperts

’s Nachts de verwarming laten draaien is een vaag punt op de agenda: we doen er in feite allemaal ons eigen ding mee. Maar weet er iemand wat werkelijk het beste is, voor zowel onze eigen gezondheid als die van onze bankrekening? Het team van NC-Therm stak de koppen bij mekaar om jou van onze goede raad te voorzien.

Zaakvoerder Niels: “Hoe mijn ervaring aan het Scheppersinstituut de basis werd voor NC-therm”

NC-Therm groeide doorheen de jaren uit tot dé verwarmingsspecialist van het Waasland. Vandaag neemt Niels, de zaakvoerder in kwestie, je mee in de ontstaansgeschiedenis van zijn bedrijf. Een verhaal met een bijzondere afloop, en een korte ode aan de school die hem bijna alles heeft bijgebracht dat hij weet over verwarming.

Haal het maximum uit je verwarming, voor een minimum aan kosten

Een knus huis: da’s toch de droom van iedereen? Het binnen behaaglijk warm hebben, terwijl buiten de temperatuur gestaag onder nul zakt. Nog beter, is wanneer je dit kunt bereiken zonder torenhoge rekeningen te betalen. Wij geven je onze adviezen om àlles uit de kast van je verwarming te halen, voor een maximum aan warmte en een minimum aan stookkosten.

Ik (ver)bouw: in welke kamer kies ik voor welke verwarming?

Ben je de woning van je dromen aan het bouwen of zit je midden in een totaalrenovatie, dan is het soms moeilijk beslissen welke soort verwarming in welke leefruimte hoort. Het advies van een ervaren expert is op zo’n momenten welgekomen, en laat dat exact zijn wat we je vandaag bij NC-therm meegeven.

Onderhoud van uw verwarmingsketel - NC-Therm Oost-Vlaanderen

Voor het onderhoud van uw verwarmingsketel in Oost-Vlaanderen, maar ook voor de plaatsing, herstelling en keuring van uw verwarming kunt u bij NC-Therm terecht. Wij zijn dé specialist ter zake, gevestigd in Sint-Niklaas, en staan u met passie en plezier bij in alle aspecten van uw verwarming.

Vloerverwarming zelf leggen: simpel & voordelig met NC-Therm

Vloerverwarming zelf plaatsen mag dan wel geen evidente zaak lijken, met NC-Therm als partner is het vandaag gemakkelijker dan ooit. Ontdek hier hoe wij u de opportuniteit bieden zelf de handen uit de mouwen te steken voor de aanleg van uw vloerverwarming, en zo een aanzienlijke som te besparen. Of hoe we uw vloerverwarming voor u plaatsen met ons hechte team, zodat u zelf helemaal niets meer moet doen.

Verwarmingsinstallateur op wie u kunt vertrouwen – NC-Therm

Verwarmingsspecialist NC-Therm verzorgt de plaatsing, het onderhoud, de herstelling en de keuring van uw verwarming, en is uw toonaangevende totaalpartner in de sector. Ons deskundige team gaat geen uitdaging uit de weg: lees hier wat we voor u en uw verwarming kunnen betekenen.

Houd het werm met NC-Therm: 7 tips om je voeten warm te houden deze winter

Het is putje winter, en ook bij verwarmingsspecialist NC-Therm laat deze periode zich genadeloos voelen: de dagen worden korter, de nachten langer en – we hate to even say it - de voeten alsmaar kouder. Omdat we als geen ander weten hoe dit laatste een echte kwelling kan zijn, geven wij je graag enkele gouden tips om je voetjes warm en knus te houden deze winter.

NC-Therm – De Vaillant installateur bij uitstek

NC-Therm heeft door de jaren een vruchtbare samenwerking opgebouwd met vaste leveranciers, die steunt op een even nauw persoonlijk contact als dat wat we graag met onze trouwe en tevreden klanten onderhouden. Vaillant is zo'n leverancier, en staat garant voor superieure kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn dan ook trotse installateur van het merk, en verzekeren u ervan dat u met een verwarmingsinstallatie van Vaillant en een plaatsing door NC-Therm er nooit koud bij zult zitten!

Uw verwarmingsspecialist in Oost-Vlaanderen

Een goede verwarming is vaak geen overbodige luxe in ons doorgaans koude land, en hoewel we meestal wel op het genot van een warme zomer kunnen rekenen, krijgen we het de rest van het jaar, en zeker in een standaard Belgische winter, toch behoorlijk koud. Voor een gedegen verwarmingsinstallatie kunt u dan ook terecht bij NC-Therm, uw warme en professionele verwarmingsspecialist in Oost-Vlaanderen.

NC-Therm verzorgt het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie

Een verwarmingsinstallatie geeft het meeste vruchten af wanneer u deze regelmatig aan een goed onderhoud onderwerpt. U heeft er vanzelfsprekend alle baat bij dat uw verwarmingsinstallatie zo lang mogelijk optimaal blijft functioneren, maar wist u bovendien dat zo’n onderhoud zelfs wettelijk verplicht is? Bij NC-Therm kunt u terecht voor het onderhoud en de herstelling van uw verwarmingsinstallatie, welk type of merk u ook heeft. 

Vloerverwarming plaatsen doet u zelf met behulp van NC-Therm

Vloerverwarming plaatsen kunt u aan een professional overlaten, of u kunt de handen uit de mouwen steken en zélf de vloerverwarming in uw woning aanleggen. Bij NC-Therm laten we geen kans onbenut om te voorzien in wat onze klant wilt, en daarom bieden wij beide opties aan, waarvan de respectievelijke resultaten vaak niet van elkaar te onderscheiden zijn! 

Installateur centrale verwarming en energiezuinige alternatieven

Installateur centrale verwarming nodig in de regio Waasland waarop u kunt vertrouwen? Iemand die u kan bijstaan, niet alleen in de plaatsing van uw centrale verwarming maar ook wanneer er zich een probleem of de nood aan onderhoud voordoet? NC-Therm heeft een uitstekende reputatie als de verwarmingsspecialist die het Waasland van de perfecte (centrale) verwarming voorziet, een naam die we ook voor u graag waar maken!

CV Ketel kopen is het veiligst bij verwarmingsspecialist NC-Therm

CV Ketel kopen ter vervanging van uw oude verwarmingssysteem, of op zoek naar dé perfecte installatie voor de verwarming van uw nieuwbouwwoning? NC-Therm is het meest betrouwbare aanspreekpunt voor al de verwarmingsmogelijkheden en -combinaties die u in gedachten heeft om van uw woning de perfecte habitat te maken. 

CV ketel onderhoud, herstelling en plaatsing: NC-therm is uw man!

CV ketel onderhoud op tijd en stond is noodzakelijk voor een blijvende goede werking van uw verwarmingsinstallatie, een taakje dat in de drukte van het huishouden helaas maar al te vaak verloren gaat, maar wel degelijk wettelijk verplicht is. Een dergelijke onderneming laat u best over aan een professional met kennis van zaken die onberispelijk werk aflevert. Zei er iemand NC-Therm? 

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo