Vloerverwarming

Vertrouw jij op ons voor je verwarming…

De professionele plaatsing van je verwarming kun je, zowel in een nieuwbouwwoning als bij renovatiewerken, volledig toevertrouwen aan NC-Therm. Wij voeren de plaatsing van jouw vloerverwarming integraal uit, en starten met een bezoekje aan huis. We stellen een gedetailleerd legplan op en bekijken hoeveel kringen er nodig zijn om jouw woning zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Aan de hand van een grondige warmteverliesberekening,  werken we ten slotte een voorstel op maat uit.

Als aanbieder van klassieke, maar ook alternatieve warmtebronnen, kunnen wij jouw vloerverwarming bovendien aan energiezuinige opties koppelen, die een hoop minder CO2 uitstoten. Wat dacht je van een warmtepomp bijvoorbeeld, die energie put uit de omgevingselementen? Of een slimme thermostaat, om je woning op voorhand mee te verwarmen? Wij blijven steeds up-to-date met de laatste technieken, om proactief met je mee te denken en zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen.

Plaatsing binnen één dag

… dan vertrouwen wij ook op jou!

Dat wij een ervaren team van specialisten met een brandende passie voor verwarming zijn, betekent niet dat de installatie van vloerverwarming alleen voor ons professionals is weggelegd. Wij hebben namelijk het volste vertrouwen in jou als klant, en bieden daarom ook een kostenbesparende doe-het-zelf-formule aan. Daarbij steek je zelf de handen uit de mouwen, terwijl je tegelijk ons deskundig advies ontvangt met een terbeschikkingstelling (mits kleine waarborg) van de nodige materialen.

Concreet komen we persoonlijk langs om samen met jou het begin van de kringen te leggen, en nemen we naderhand het overschot aan buizen ook weer mee. Bovendien plaatsen we niet alleen je verwarming, maar nemen we ook de herstelling, keuring en het onderhoud op ons, met steeds de juiste attesten in ons bezit. Zo vormen we een integere partner, op wie je altijd en voor alle aspecten van je verwarming kunt rekenen!

Service met een glimlach

Deze alomvattende service voeren we uit met exclusieve kwaliteitsmaterialen (zoals Bosch en Vaillant), maar ook binnen de tijdspanne van maar liefst één dag, inclusief afbraak en afvoer van je oude verwarming. Ons team werkt niet alleen vliegensvlug, maar besteedt ook altijd aandacht aan jouw persoonlijke behoeften. Met een oprechte glimlach, zodat we ook jou breed kunnen doen glimlachen.

Vloerverwarming

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo