Service

Verwarm voortaan energiezuinig

Bij NC-Therm spitsen we ons al jaren toe op alternatieve verwarmingsmogelijkheiden van merken als Daikin en Vaillant, die je heel wat energiekosten besparen en lang meegaan. Denk aan warmtepompen, vloerverwarming, … Of je een nieuwbouw- of renovatiewoning hebt: wij denken proactief met je mee als voor ons eigen project en geven je professioneel advies.

Voor nieuwbouw en renovatie

Beginnen doen we met een nauwkeurige warmteverliesberekening. Zo weten we perfect wat jij nodig hebt en maken we een gedetailleerde offerte op, die we duidelijk toelichten. Wij nemen alle voorbereidende werken op ons. Enkel de netbeheerder moet de teller nog ontzegelen.

Altijd zeker met onze naservice

Ons CERGA-attest waakt erover dat wij je verwarming naar wettelijke normen aanleggen. Wist je bovendien dat wij bij NC-Therm een uitstekende naservice bieden aan onze klanten? Ook voor het onderhoud en herstel van je verwarmingsinstallatie kun je dus op ons rekenen. Snelle en kwalitatieve service gegarandeerd, in elke fase van je aankoop!

Wij lopen warm voor jou

Doe inspiratie op in onze showroom

Graag inspiratie opdoen? Dan nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we jou persoonlijk adviseren over de beste installatie voor jouw noden en voorkeuren. Is de beslissing gevallen, dan stellen we een omvattende offerte op die we duidelijk toelichten.

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo