Airco

Heerlijk verkoelen

Bij onze specialisten kun je vanzelfsprekend terecht voor alles wat verwarming en vloerverwarming betreft, want ’t is altijd werm bij NC-Therm. Maar wat als het net iets té werm wordt in huis? Geen zorgen, ook daar zijn wij als experts op voorzien.

Met onze airconditioning van Bosch is het namelijk heerlijk verkoelen geblazen wanneer de temperaturen hoog oplopen. Zodat je toch lekker kunt uitrusten wanneer het ’s nachts om te smelten is in je slaapkamer, of zodat je je weer volop kunt concentreren in je werkkamer zonder dat er druppeltjes zweet op je voorhoofd parelen.

Je levens- en luchtkwaliteit verbeteren met een gezond, aangenaam binnenklimaat: dat is wat we bij NC-Therm beogen. Daarom werken we doelbewust met de Bosch-airco: Gemakkelijke bediening, een mooi design en diverse functies die je kunt aanpassen naargelang jouw persoonlijke voorkeuren. En niet te vergeten: dit allemaal aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

“Wij verzorgen een snelle en nauwkeurige plaatsing van je airco, met zo min mogelijk overlast.”

Plaatsing binnen één dag

DEGELIJKE AIRCONDITIONING,
GOED VOOR MILIEU & JE PORTEFEUILLE

Bij NC-Therm zijn we ten slotte niet voor niets gespecialiseerd in alternatieve verwarmingsmogelijkheden, die goed zijn voor je portefeuille én voor het milieu. Kies je voor onze airconditioning, dan haal je een toestel in huis met een uitstekend energielabel, dat ook nog eens kostenbesparend werkt. Voor een leven lang genieten en dagelijks comfort!

Krijg je het al warm bij het idee van degelijke airconditioning, die doet wat hij belooft? Wij talmen niet om je van afkoeling te voorzien:

Contacteer ons vrijblijvend, en we geven je oprecht advies op maat van je woning.

Vrijblijvend contact opnemen

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo