Blog

Terug naar overzicht

Welke verwarmingskeuzes maak ik voor mijn nieuwbouw?

Bij het bouwen van je nieuwe (t)huis is de keuze van het juiste verwarmingssysteem een beslissend moment. Bij NC-Therm staan jouw wensen en behoeften centraal, en we kijken graag samen hoe we jouw verwarming kunnen afstemmen. In deze blog nemen we je graag mee door keuzes die duurzaam en efficiënt zijn.

nieuwbouw.jpg

Analyse van jouw nieuwbouwproject

Voordat je een beslissing neemt, is een grondige analyse van je nieuwbouwproject essentieel. Denk aan de grootte van de ruimtes, het type isolatie dat je zult gebruiken en de oriëntatie van je woning ten opzichte van de zon. Onze experts bij NC-Therm staan paraat om je hierbij te ondersteunen.

Maak een prioriteit van efficiëntie

Ontdek de verscheidenheid aan systemen, zoals warmtepompen of hybride oplossingen. Deze systemen verminderen niet alleen de impact op het milieu, maar zorgen door hun efficiëntie ook voor lagere energiekosten op de lange termijn.

Kies voor duurzaamheid

Voor nieuwbouwwoningen is het verplicht om voor een verwarmingssysteem op lage temperatuur te kiezen. Ontdek al onze duurzame verwarmingsoplossingen die perfect passen bij de verplichtingen waaraan je moet voldoen. Lees meer over opties zoals zonne-energie en vloerverwarming in onze blog.

Flexibiliteit in ontwerp en installatie

Een nieuwbouwproject biedt de perfecte gelegenheid om verwarming naadloos in het ontwerp te integreren. Probeer dus ook al van bij de ontwerpfase erover na te denken. Overweeg bijvoorbeeld vloerverwarming voor een gelijkmatige warmteverdeling zonder storende radiatoren. Wij bieden flexibele ontwerpmogelijkheden die aansluiten bij jouw stijl en behoeften.

Ga voor onderhoudsgemak en betrouwbaarheid

Wij helpen jou graag bij het kiezen van een verwarmingssysteem dat voor jou zo weinig mogelijk onderhoud meebrengt wanneer je eenmaal in jouw woning woont. Met hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat je volledig kunt vertrouwen op jouw verwarmingssysteem, altijd genietend van een aangename temperatuur.


Wil je meer weten over de ideale verwarmingsoplossingen voor jouw nieuwbouw? Of heb je specifieke vragen over energie-efficiëntie, duurzaamheid of ontwerpmogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen creëren we de ideale verwarmingsoplossing voor jouw toekomstige thuis!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo