Blog

Zaakvoerder Niels: “Hoe mijn ervaring aan het Scheppersinstituut de basis werd voor NC-therm”

NC-Therm groeide doorheen de jaren uit tot dé verwarmingsspecialist van het Waasland. Vandaag neemt Niels, de zaakvoerder in kwestie, je mee in de ontstaansgeschiedenis van zijn bedrijf. Een verhaal met een bijzondere afloop, en een korte ode aan de school die hem bijna alles heeft bijgebracht dat hij weet over verwarming.

Haal het maximum uit je verwarming, voor een minimum aan kosten

Een knus huis: da’s toch de droom van iedereen? Het binnen behaaglijk warm hebben, terwijl buiten de temperatuur gestaag onder nul zakt. Nog beter, is wanneer je dit kunt bereiken zonder torenhoge rekeningen te betalen. Wij geven je onze adviezen om àlles uit de kast van je verwarming te halen, voor een maximum aan warmte en een minimum aan stookkosten.

Ik (ver)bouw: in welke kamer kies ik voor welke verwarming?

Ben je de woning van je dromen aan het bouwen of zit je midden in een totaalrenovatie, dan is het soms moeilijk beslissen welke soort verwarming in welke leefruimte hoort. Het advies van een ervaren expert is op zo’n momenten welgekomen, en laat dat exact zijn wat we je vandaag bij NC-therm meegeven.

Houd het werm met NC-Therm: 7 tips om je voeten warm te houden deze winter

Het is putje winter, en ook bij verwarmingsspecialist NC-Therm laat deze periode zich genadeloos voelen: de dagen worden korter, de nachten langer en – we hate to even say it - de voeten alsmaar kouder. Omdat we als geen ander weten hoe dit laatste een echte kwelling kan zijn, geven wij je graag enkele gouden tips om je voetjes warm en knus te houden deze winter.

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo