Waterbehandeling

Professionele waterbehandeling

Dat jouw leefcomfort en welzijn bij NC-Therm op de eerste plaats komen, blijkt uit onze passie om altijd een totaaloplossing te verzorgen, eerder dan een individuele dienst. Daarom kun je ook voor professionele waterbehandeling bij ons terecht: wij monteren een onthardingsinstallatie van de beste kwaliteit op de waterleiding van je woning, zodat jij de voordelen van zijdezacht, ontkalkt water geniet.

Bespreek met ons jouw professionele waterbehandeling.

Zonneboiler

Eindeloze voordelen

En dàt zijn er veel: denk bijvoorbeeld aan een gezondere huid en glanzender haar, maar ook aan kledingstukken, handdoeken en lakens die plots véél zachter en donziger uit je wasmachine komen. Klinkt veelbelovend, toch? Dan hebben we het nog niet gehad over de meerwaarde voor je onderhoud, want dankzij onze waterontharder ondervind je beduidend minder kalkaanslag op je douchewand, kranen en zelfs bestek of glazen.

Met onze waterverzachting wordt de tijd die je aan poetswerk besteedt dus tot een minimum herleid. In feite blijven je bezittingen allround in betere staat, want deze kalkontharding biedt ook je leidingsstelsel en huishoudelijke apparatuur een optimale bescherming tegen de schadelijke gevolgen van hard water. Zodat reparaties en vernieuwingen van je leidingen, vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en dergelijke voorkomen worden.

Laten we eens samenzitten

Besparen

Zo maakt onze onthardingsinstallatie een groot verschil in het totale kostenplaatje van je woning én levensstijl. Want niet alleen worden je uitgaven gedrukt door een minimum aan herstellingen, het is bewezen dat je met een waterverzachter tot wel 50% bespaart op zowel reinigings- en onderhoudsproducten als huidverbeteringsproducten en dure shampoos. De conclusie? Met een kalkontharder geïnstalleerd door NC-Therm, bespaar je aan kosten, tijd én energie.

Je krijgt bij ons dan ook de keuze tussen twee verschillende ontkalkinstallaties: een waterverzachter met reinigingszout en een waterontharder op elektriciteit, die een eenmalig onderhoud om de drie jaar vergt. Maak je echter geen zorgen: wij zitten graag persoonlijk met je samen om je vrijblijvend te adviseren over welke van onze onthardingsinstallaties het beste bij jouw behoeften past. We leggen je alles haarfijn uit en zorgen vervolgens voor een minutieuze uitvoering die niets te wensen overlaat.

Vloerverwarming

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo