Verwarmen met de airco van verwarmingsspecialist NC-Therm

Verwarmen met de airco van verwarmingsspecialist NC-Therm

 

Verwarmen met airco is vandaag de dag een populair gegeven, en dat heeft zo zijn redenen. Airconditioning is tegenwoordig immers tot meer in staat dan louter het verkoelen van je woning, en een echte aanrader voor tal van huishoudens. Bij NC-Therm, specialist in alternatieve verwarmingstechnieken, geven we je graag meer uitleg over onze nieuwe airconditioning.

Verwarmen met airco door één slim systeem

Wist je dat je met airco niet langer enkel je huis kan verkoelen? Door voor een aircosysteem van NC-Therm te kiezen, neem je er nu ook de optie bij van je woning te verwarmen. Gedaan met een resem aan verschillende apparaten en tal van afstandsbedieningen: Bij NC-Therm bieden we het gemak aan om je airco niet alleen te gebruiken op zomerse dagen, maar ook tijdens de koude wintermaanden. En er is nog een voordeel, want heb je al eens stilgestaan bij de kosten die je uitspaart door niet twee verschillende installaties aan te kopen, maar gewoonweg één slim systeem? De troeven van je woning warmen met airco stapelen zich op!

Airco die meer doet dan alleen verkoelen

 

De specialisten van NC-Therm leggen het je graag uit hoe je kunt verwarmen met airco. Een airco is eigenlijk een soort van warmtepomp, een lucht-luchtwarmtepomp om precies te zijn. De airconditioning-functie of verkoeling werkt als volgt: door de hitte van een ruimte op te nemen en door te voeren naar een andere ruimte, houdt dit apparaat je huis lekker fris tijdens die hete zomerdagen.

Hoe verwarmt deze airco mijn woning dan?

 

Maar dit systeem kan natuurlijk ook omgekeerd toegepast worden. In dat geval absorbeert de lucht-luchtwarmtepomp (of je airconditioning) in feite de hitte van buitenaf en sluist deze door naar de diverse kamers van je huis. Geïnteresseerd in de details? Dan kun je natuurlijk steeds meer info vragen aan een van onze verwarmingsexperts tijdens een vrijblijvende afspraak. We zijn altijd bereid om je van A tot Z te ondersteunen en oprecht advies te geven over wat er zoal mogelijk is voor jouw woning!

Vrouw bekijkt renovatieplannen op computer

Verwarmen met airco voor minder CO2-uitstoot

Door te kiezen voor een warmtepomp, schakel je over van fossiele brandstof en een aanzienlijke CO2-uitstoot naar elektriciteit en natuurlijke, ‘schone’ energie. Heb je zonnepanelen? Nóg beter, want dan beschik je over zo goed als 100% groene energie! Bijzonder ecologisch, en dus voor zowel je portefeuille als voor de planeet een enorm voordeel.

 

Maar ook de levensduur van de airco waarmee je wil verwarmen is van belang. Daarom zijn nagenoeg alle apparaten die we bij NC-Therm installeren van het gerenommeerde merk Vaillant. Dat merk is bijzonder populair omwille van zijn hoogwaardige afwerking en duurzame samenstelling. Bovendien springt ook een airco die verwarmt van Vaillant niet in het oog, en heeft het apparaat een strak en subtiel design dat makkelijk geïntegreerd wordt in je woning.

Kies vandaag nog voor verwarming met airco!

 

Zoals je kunt zien zijn er alleen maar voordelen bij het verwarmen van je huis met airco. De verwarmings- en verkoelingsinstallatie is energiezuinig, kan gebruikt worden in zowel de zomer als de winter en is eenvoudig te gebruiken door werkelijk iedereen. Onze techniekers hebben jarenlang ervaring in het plaatsen van deze installaties, en zijn 100% overtuigd van de meerwaarde van een airco die ook verwarmt.  

Neem vrijblijvend contact op voor jouw airconditioning die ook verwarmt!

Graag meer informatie over de mogelijkheden, onze producten of onze diensten? Het NC-Therm team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens een vrijblijvende afspraak en om je professioneel advies te geven over de beste keuze voor jouw woning of bedrijf. Neem dus gerust contact met ons op via het online formulier op onze website of bel ons. Je bent altijd van harte welkom!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo