Op zoek naar Vaillant ecotec pro? Daarvoor kunt u terecht bij NC-Therm

Vaillant ecotec pro: wij vertellen je de voordelen

 

Kwaliteit is een woord dat we heel serieus nemen bij NC-Therm. Daarom kiezen we ervoor om enkel met de beste partners samen te werken. Vaillant is daar een van. Bijna al onze apparaten die uiteindelijk bij jou thuis belanden in de verwarmingsinstallaties zijn van de makelij van Vaillant. Vaillant staat voor topkwaliteit en topservice. Dankzij hun lange ervaring in het vak, werken we dan ook heel graag samen met hen. Want samen, gaan we voor kwaliteit.

Vaillant ecotec pro producten

 

Vaillant is een betrouwbaar Duits verwarmingsmerk dat producten van de beste kwaliteit maakt. Niet enkel zijn de verwarmingsapparaten van Vaillant van hoogstaande kwaliteit, ze zijn ook enorm duurzaam dankzij hun stevige bouw en het gebruik van duurzame materialen. De ecotec lijn bezit heel wat verschillende producten die variëren op verschillende vlakken. De ecotec plus lijn heeft bijvoorbeeld enorm moderne, maar simpele boilers en gasketels. Zo zijn ze geschikt voor ieder type klant, zowel de techneuten als de amateurs, voor iedereen is er wel iets.

 

Wat de ecotec pro-lijn zo speciaal maakt is dat ze enorm licht is in gewicht. Hij is daarbovenop ook bijzonder compact, en biedt toch een hoog warmwatervermogen. De hoge kwaliteit van de ecoTEC pro wordt nu aangetoond door het nieuwe design en de nieuwe technologie. De automatische verbrandingsregeling, een nieuw pneumatisch gas-luchtmengsysteem en een automatische 2-traps energiebesparende pomp zorgen voor een hoge energie-efficiëntie.

Waarom we kiezen voor Vaillant?

 

Wij bij NC-Therm nemen klanttevredenheid enorm serieus. Dat zorgt ervoor dat we ook nadenken niet enkel over welke installatie het beste bij de klant past, maar ook welke toestellen we gebruiken voor die installatie. Of het nu gaat om de verwarming van je sanitair of je hele huis, vloerverwarming, warmtepompen of een cv-ketel. Wij willen dat jij, onze klant, tevreden bent met het eindproduct. En natuurlijk ook dat je er nog jaren lang van kan genieten. Zowel de particulieren als professionals. We merken dan ook dat de producten van Vaillant steeds voldoen aan de strenge voorwaarden die wij voorop stellen aan onze producten. We gaan steeds voor de meest duurzame installaties, die daarbovenop ook milieuvriendelijk zijn. Dat zorgt ervoor dat uw installatie lang meegaat en op lange termijn ook enorm rendabel is voor je portemonnee.

Persoonlijke services bij NC-Therm

 

Wanneer je een installatie koopt bij NC-Therm, weet dan dat het hoogstwaarschijnlijk een Vaillant product is die je in huis zal krijgen. ’Tis altijd werm bij NC-Therm en dat menen we ook. Niet enkel dat je huis lekker verwarmd zal zijn dankzij je nieuwe verwarmingsinstallatie, maar ook zul je bij ons warm ontvangen worden. Ons team van experten staat telkens klaar om elke klant persoonlijk te ontvangen. Indien je geïnteresseerd bent in een van onze diensten, gaan we graag met je in gesprek tijdens een vrijblijvende afspraak. Tijdens zo’n gesprek kun je ons gemakkelijk vertellen wat je nodig hebt en wij zullen samen zoeken achter de beste oplossing voor jouw verwarming. Dat is pas persoonlijke service.

Het team van verwarmingsspecialist NC-Therm

Vaillant ecotec pro nu ook bij jou thuis

 

Ben je helemaal warm van het idee om je huis de beste en milieuvriendelijke optie te geven om te verwarmen - en misschien ook te verkoelen? Kies dan voor NC-Therm. Dankzij de topproducten van Vaillant, kunnen we je telkens installaties bieden die jarenlang zullen meegaan. Ervaar je moeilijkheden? Ook dat is geen probleem. We bieden namelijk een totaalservice aan en dat houdt ook onderhoud in. Zo is NC-Therm de verwarmingsspecialist in regio Sint-Niklaas. Twijfel je nog of heb je vragen over de producten die wij plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via het online formulier of bel ons!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo