Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten voor particulieren en bedrijven

Of je nu een rijwoning of een appartementsblok bezit en of je nu particulier bent of professioneel, voor de verwarmingsinstallatie van je nieuwbouw ben je bij ons aan het juiste adres. Als gerenommeerde firma bieden wij onze expertise aan in het hele Waasland, met een totaalpakket op maat dat aan al jouw wensen voldoet.

Eerst en vooral nodigen we je graag uit om even samen te zitten, zodat we een goed beeld hebben van de verwachtingen die je koestert. Je mailt je plannen naar ons door, maar indien nodig komen we ook ter plaatse je situatie inschatten. Op basis daarvan maken we een gedetailleerde warmteverliesberekening op volgens de EPB-normen.

Zo weten we in een oogopslag welke verwarmingselementen geschikt zijn voor jouw project en waar deze moeten komen. Bovendien ben je ook steeds welkom in onze prachtige toonzaal om daar inspiratie op te doen. Dit alles gieten we ten slotte in een glasheldere offerte, die we samen overlopen. Zo ben je tot in de kleinste details op de hoogte!

Plaatsing binnen één dag

Geniet een totaalconcept op maat

Aangezien we jou een totaalconcept bezorgen, doen we voor bepaalde zaken (zoals isolatie, chape, vloering, …) beroep op externe firma’s met wie we een nauw contact onderhouden. Want alleen door alle werkzaamheden naadloos op elkaar af te stemmen, kunnen we een mooi eindresultaat garanderen.

Wij leggen dan ook regelmatig werfbezoeken af, om (quasi als tweede werfleider) de kwaliteit te controleren van de basis die voor ons gelegd wordt. Door kort op de bal te spelen en altijd een persoonlijke connectie met jou na te streven, zorgen we ervoor dat jouw traject vlotjes verloopt.

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo