Blog

Terug naar overzicht

Warm blijven zonder gas

De winter heeft zijn intrede gedaan, en terwijl we hunkeren naar gezellige avonden onder warme dekens, is het ook tijd om te overwegen hoe we duurzaam kunnen verwarmen zonder traditioneel gebruik van gas. Bij NC-Therm begrijpen we het belang van comfort zonder daarbij een hoge tol te eisen van het milieu. Daarom stellen we graag enkele innovatieve alternatieven voor die niet alleen jouw huis verwarmen, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet.

DSC09337.jpg

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een doeltreffende methode om je huis te verwarmen zonder gas te verbruiken. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van vloerverwarming biedt NC-Therm diverse opties aan. Waarom zijn wij zo enthousiast over vloerverwarming? Het zorgt niet alleen voor een gelijkmatige verspreiding van warmte, maar elimineert ook de noodzaak van radiatoren, waardoor je meer ruimte hebt en je interieur een strakke uitstraling behoudt.

Warmtepompen

Warmtepompen onttrekken warmte aan de omgevingslucht of de aarde en gebruiken deze om je huis te verwarmen. Ze functioneren efficiënt, zelfs bij koud weer, en verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Bij NC-Therm staan we klaar om je te begeleiden bij de installatie van een warmtepomp die aansluit op jouw behoeften en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk vermindert.

Airco

Moderne airconditioningsystemen beperken zich niet langer tot koeling. Dankzij omkeerbare warmtepomptechnologie kunnen ze in de winter fungeren als efficiënte verwarmingsbronnen. NC-Therm biedt geavanceerde airconditioningoplossingen die niet alleen de temperatuur regelen, maar ook bijdragen aan een duurzame levensstijl.


Waarom kiezen voor duurzame alternatieven bij NC-Therm?

Bij NC-Therm zijn we toegewijd aan het bieden van verwarmingsoplossingen die niet alleen aan jouw comfort voldoen, maar ook vriendelijk zijn voor het milieu. Ons deskundige team, staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het juiste systeem voor jouw huis of bedrijf.

Door te investeren in vloerverwarming, warmtepompen of geavanceerde airconditioning bij NC-Therm, draag je bij aan een groenere toekomst en verminder je je ecologische impact. Vergeet niet, het behouden van warmte hoeft niet ten koste te gaan van onze planeet.

Neem vandaag nog contact op met NC-Therm en ontdek hoe je warm kunt blijven zonder gas, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld. Jouw comfort en het milieu staan bij ons voorop!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo