Blog

Terug naar overzicht

Verwarming voor elk project, groot of klein

Wanneer je je bezighoudt met grootschalige projecten, zoals de bouw van een appartementsblok of een nieuw kantoorgebouw, en je zoekt naar een betrouwbare partner voor hoogwaardige en energiezuinige verwarming, dan ben je bij NC-Therm aan het juiste adres. Als architect of projectontwikkelaar begrijp je dat een ervaren partner van onschatbare waarde is. Goed nieuws: wij staan te popelen om met jou samen te werken!

Bij NC-Therm hebben we niet alleen ervaring met kleinere verwarmingsinstallaties, maar ook met grootschalige projecten. We hebben al tal van uitdagende opdrachten met succes voltooid, tot grote tevredenheid van onze klanten. Grootse plannen? Dat geeft ons net extra enthousiasme om met precisie en vakmanschap aan de slag te gaan!

Onze aanpak begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw ideeën bespreken. Vervolgens bieden we een duurzame oplossing op maat aan, die we snel en efficiënt omzetten in een duidelijke offerte. Op het afgesproken tijdstip gaan we hands-on aan de slag, en fungeren we praktisch als tweede werfleider: we voeren op locatie regelmatig strenge kwaliteitscontroles uit.

DSC09435.jpg

Of je nu een professional of particulier bent, en of je nu een klein of juist omvangrijk project hebt, onze deskundigen staan altijd voor je klaar. We bieden open communicatie, professionele service en streven naar een hoogwaardig eindresultaat. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Bij NC-Therm ben je altijd welkom, want 't is altijd werm bij NC-Therm!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo