Warmtepomp lucht lucht? Wij vertellen je meer over de voordelen ervan

Warmtepomp lucht lucht? Wij vertellen je meer over de voordelen

Een warmtepomp lucht lucht staat bekend als een betaalbare installatie die toch enorm energiezuinig is in gebruik, en die wonderen doet voor het energiepeil van uw woning of bedrijf. Maar is zo’n lucht lucht warmtepomp wel geschikt voor uw pand en voldoet deze techniek wel aan uw unieke verwarmingsnoden? Bij NC-Therm spitsen we ons al jaren toe op de vakkundige installatie van energiezuinige verwarmingstechnieken zoals warmtepompen, inclusief de lucht lucht warmtepomp, en geven we u graag advies op maat van uw situatie.

Wat is een warmtepomp lucht lucht precies en wat zijn de voordelen?

 

Een  warmtepomp lucht-lucht is een duurzame en energiezuinige manier om uw huis te verwarmen. In plaats van gas te gebruiken om uw cv-ketel aan te stoken, maakt een warmtepomp gebruik van de natuurlijke warmte in de lucht om uw huis te verwarmen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan ook leiden tot significante besparingen op uw energiekosten. Als specialist in warmtepompen vertellen we u graag meer bij NC-Therm!

Hoe ziet de werking van een lucht lucht warmtepomp eruit?

 

Een warmtepomp lucht-lucht werkt door de buitenlucht op te nemen en deze te gebruiken om de binnenlucht te verwarmen. Het apparaat bevat een compressor en een warmtewisselaar, die de warmte uit de buitenlucht opvangen en deze overbrengen naar de binnenlucht. De warmtepomp heeft ook een ventilator die de lucht door het apparaat blaast, zodat de warmte efficiënt kan worden overgedragen.

Wanneer is een lucht lucht warmtepomp de goede keuze voor mijn woning of bedrijf?

 

Een warmtepomp lucht-lucht is een goede optie voor huizen die geen toegang hebben tot andere warmtebronnen, zoals de grond of het water. Het is ook een goede keuze voor huizen met een lagere isolatiewaarde, omdat het apparaat de binnenlucht opwarmt in plaats van de ruimte zelf.

Verwarmingsspecialist bekijkt renovatieplannen aan computer

Aarzel niet om contact met NC-Therm op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw nieuwe lucht lucht of andere warmtepomp

 

Wilt u graag meer te weten komen over onze lucht lucht of andere warmtepompen, hun prijzen en welke variant het beste aansluit bij de specifieke eigenschappen van uw project? Wij adviseren u graag oprecht en van A tot Z over de diverse mogelijkheden en geven u onze professionele visie op de aankoop van uw warmtepomp. Zo bent u zeker dat u een uitstekende prijs betaalt voor uw warmtepomp en dat u geen seconde spijt zal hebben van de investering, die een duurzame en waardevolle keuze is. Ook naar de toekomst toe.

 

Aarzel dus niet om het contactformulier op onze website in te vullen voor meer info over de prijzen van onze lucht lucht warmtepompen, voor een vrijblijvende offerte op maat of voor een persoonlijk adviesgesprek met de specialisten van NC-Therm. Wij helpen u graag verder en denken volop met uw wensen mee, voor de beste eindresultaten. Want ’t is altijd werm met NC-Therm!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo