Vloerverwarming plaatser gezocht? Contacteer de specialisten van NC Therm

Vloerverwarming plaatser gezocht? Contacteer de specialisten van NC Therm

Vloerverwarming plaatsen kunt u aan een professional overlaten, of u kunt de handen uit de mouwen steken en zélf de vloerverwarming in uw woning aanleggen. Bij NC-Therm laten we geen kans onbenut om te voorzien in wat onze klant wilt, en daarom bieden wij beide opties aan, waarvan de respectievelijke resultaten vaak niet van elkaar te onderscheiden zijn! 

 

Vloerverwarming plaatsen we bij NC-Therm met oog voor detail, afwerking en kwaliteit

Vloerverwarming plaatsen is een van de vele installaties die verwarmingsspecialist NC-Therm, vooral actief binnen de regio’s Kruibeke, Sint-Niklaas, Beveren, Zwijndrecht, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Temse, Stekene en Moerbeke, binnen een mum van tijd voor u afrondt. Niet alleen kunnen wij uw (vloer)verwarming volledig plaatsen binnen de beloftevolle tijdspanne maar liefst één dag, wij werken ook uitsluitend met kwalitatieve materialen van de merken Bosch en Vaillant. Zo blijven we uw betrouwbare partner, niet alleen dankzij ons aanbod aan topmaterialen, maar ook door de manier waarop we we deze afwerken tijdens het plaatsen van uw vloer- of andere verwarming: NC-Therm gaat voor niets minder dan perfectie. 

 

Vloerverwarming plaatsen doet u moeiteloos zélf: wij schenken onze klanten het volste vertrouwen

Het aanleggen van vloerverwarming door NC-Therm is, zoals we hierboven gezien hebben, een kwestie van ervaringsdeskundigheid en professionaliteit gecombineerd met kwalitatieve materialen. Dit wilt echter niet zeggen dat het een onderneming is die alleen door professionals perfect uitgevoerd kan worden, en dat bewijzen we bij NC-therm maar al te graag. Wij hebben namelijk het volste vertrouwen in de capaciteiten van onze klanten, en handelen daar dan ook naar door een exceptionele doe-het-zelf-formule aan te bieden: welwillende doe-het-zelvers kunnen op NC-therm beroep doen wanneer ze zelf hun vloerverwarming willen plaatsen, en zullen als zodanig door ons op het juiste pad geholpen worden met een schat aan vakkundig advies, maar ook onze professionele gereedschappen die we ter beschikking stellen.

 

Vloerverwarming plaatsen is slechts één van onze vele gespecialiseerde verwarmingsoplossingen

Vloerverwarming plaatsen is wel degelijk een prachtige en renderende aanwinst voor uw woning waar u geen seconde spijt van zult hebben, maar hoeft daarom niet exclusief en in alle vertrekken van uw huis aanwezig te zijn. Zo kunt u er bij NC-Therm bijvoorbeeld voor opteren om beneden vloerverwarming aan te leggen, maar op de bovenverdieping toch te kiezen voor radiatoren. NC-Therm voorziet namelijk in een enorm wijd spectrum aan verwarmingsinstallaties, waarbij de mogelijkheden te combineren en zo uw verwarming naar uw eigen hand te zetten quasi onbeperkt zijn. 

Zo bieden we naast vloerverwarming bijvoorbeeld ook de klassieke keuze voor centrale verwarming op gas of op mazout aan, maar zitten er ons aanbod ook minder gangbare en meer innovatieve opties, die u naar alle waarschijnlijkheid moeiteloos zullen bekoren. Zo kunt u bijvoorbeeld, naast de plaatsing van vloerverwarming, ervoor opteren om via een app uw thermostaat te bedienen, of om uw woning met een CLV-verwarmingssysteem uit te rusten, dat luchttoevoer en rookafvoer op ruimtebesparende wijze combineert zonder schadelijke stoffen vrij te geven. 

Vloerverwarming plaatser gezocht? Contacteer de specialisten van NC Therm

Vloerverwarming plaatsen gebeurt steeds vaker in combinatie met energiezuinige warmtebronnen

In de lijn van het voorgaande is NC-Therm als verwarmingsspecialist te regio Waasland bovendien ook aanbieder van alternatieve en energiezuinige warmtebronnen waaraan we uw aangelegde vloerverwarming kunnen koppelen, zoals bijvoorbeeld een zonneboiler, die een hoop minder CO2 uitstoot, of een warmtepomp, die energie put uit de omgevingselementen en als zodanig ook sanitair water kan opwarmen: beide enorm gunstig voor het milieu. Bovendien plaatsen we bij NC-Therm niet alleen vloerverwarming en andere verwarmingsoplossingen, maar zijn we ook toonaangevend op het gebied van herstellingen, keuringen en onderhoud van de reeds opgesomde verwarmingsinstallaties, met steeds de juiste attesten hiervoor in ons bezit.

 

NC-Therm veegt de vloer(verwarming) aan met haar concurrentie!

NC-Therm houdt bovendien niet alleen bij de plaatsing van vloerverwarming, maar bij al haar verwarmingsprojecten telkens nauwlettend rekening met uw persoonlijke levenssituatie, uw woonst en de grenzen van het door u vooropgestelde budget. Tijdens een persoonlijk huisbezoek, dat de eerste stap zal vormen in de richting van een verwarmingsinstallatie die perfect aangepast is aan uw levensstijl, voeren we een gedetailleerde warmteverliesberekening uit en meten we nauwkeurig alles op, waarna we een voorstel uitwerken dat u op het lijf geschreven is. 

Is er bijvoorbeeld een schouw aanwezig en zo ja, wilt u deze graag behouden en intensief gebruiken om uw woonst op een knusse manier te verwarmen, misschien zelf in combinatie met de plaatsing van vloerverwarming? Of draagt de implementatie van domotica om uw geïnstalleerde (vloer)verwarming te bedienen uw voorkeur weg, maar bent u er niet van overtuigd dat dit voor u binnen de mogelijkheden valt? NC-Therm verleent u een helpende hand en deelt maar wat graag haar professionele advies en ervaringsdeskundigheid met u, zodat we u 100 procent tevreden kunnen stemmen met een voor u op maat gemaakt verwarmingsplan. 

Droomt u ervan na een lange dag uw voetjes behaaglijk tegen de vloer te vleien en bij het contact geen kil gevoel, maar net een heerlijke warmte te voelen? Aarzel dan niet langer om NC-Therm te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van uw vloer- en andere verwarming!  

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo