Vloerverwarming

Vloerverwarming: een duurzame verwarmingstechniek

Vloerverwarming installeren met NC-Therm is zowel voor je renovatie als je nieuwbouwproject de ideale installatie. Niet alleen is vloerverwarming leggen immers een snelle en efficiënte onderneming, het is ook een duurzame verwarmingstechniek die minder schadelijk is voor het milieu dan traditionele verwarmingstechnieken.

Gas of mazout

Energiezuinig je woning verwarmen via de vloer

Dit alles heeft als positief effect dat de plaatsing, maar ook het dagelijkse gebruik van je vloerverwarming de totale kostprijs drukt. Het is dus niet verwonderlijk dat vloerverwarmingssystemen vandaag de dag aan populariteit winnen. Naast hun voordelige energieverbruik zorgen ze bovendien voor een gelijkmatige warmte in huis, die bijzonder aangenaam is.

Vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp

Vloerverwarming brengt met andere woorden een interessante prijs en heel wat voordelen met zich mee. Heb je bovendien al een keertje overwogen om een warmtepomp aan je vloerverwarming te koppelen? Een bijzonder energiezuinige combinatie voor je portefeuille, gezien zo’n warmtepomp zijn energie voornamelijk uit de bodem of de lucht onttrekt.

Verwarming
Gas of mazout

Leg je vloerverwarming zelf met onze begeleiding

Ben je een echte klusser en wil je bij de plaatsing van je vloerverwarming de kostprijs nòg meer drukken? Ook dat is bij NC-Therm mogelijk! Wij bieden namelijk een kostenbesparende doe-het-zelf-formule aan, waarbij je je vloerverwarming zelf kunt plaatsen. Onze professionals begeleiden je doorheen het proces en we stellen je zelfs onze materialen ter beschikking (mits een kleine waarborg).

Neem gerust vrijblijvend contact op voor jouw vloerverwarming

Wil je dus vloerverwarming plaatsen en ben je op zoek naar een vloerverwarminginstallateur op wie je blindelings kunt vertrouwen? Ben je benieuwd of vloerverwarming mét warmtepomp voor jou een geschikte optie is, of wil je eerder meer weten over wat vloerverwarming je precies zal kosten? Bij NC-Therm ben je aan het juiste adres voor oprecht en uitgebreid advies op maat. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Persoonlijke totaalservice

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo