Vakkundige boiler reparatie door specialisten van NC-Therm

Vakkundige boiler reparatie door specialisten van NC-Therm

Is je boiler toe aan een reparatie en zou je deze graag door ervaren kenners laten uitvoeren, op wie je kunt vertrouwen? NC-Therm is dé verwarmingsspecialist in Sint-Niklaas en omstreken en helpt je graag verder met een totaalpakket, inclusief herstel en onderhoud. Lees hier meer over wat we voor jou en je boiler kunnen betekenen!

Teamlid van NC-Therm aan het werk

Voorkom een boiler reparatie met een periodiek onderhoud door NC-Therm

Om een boiler reparatie te voorkomen is een periodiek nazicht altijd een goed idee. Een grondig en regelmatig onderhoud van je verwarmingsinstallatie is namelijk van groot belang voor de lange levensduur ervan, en dus voor zowel je portefeuille als je wooncomfort erg voordelig. Daarom raden we bij NC-Therm sterk aan om je verwarmingsinstallatie zo goed mogelijk op te volgen.

Bovendien is het wettelijk verplicht: wist je dat een centraal stooktoestel op gas maar liefst om de 2 jaar door een professioneel gecontroleerd moet worden? Gelukkig staan de ervaren verwarmingsspecialisten van NC-Therm klaar om je te ondersteunen wanneer het tijd is voor een nauwkeurig onderhoud, ook voor dat van je boiler. Een goed werkende boiler gaat namelijk langer mee, en dat is dan weer goed voor het milieu. Een win-winsituatie dus!

Verwarmingsspecialist van NC-Therm aan het werk

Wanneer is je boiler toe aan reparatie?

Er zijn heel wat redenen waarom je boiler gerepareerd zou moeten worden. Hoewel elk apparaat anders is, kennen we bij NC-Therm de meest voorkomende redenen waarom je boiler minder goed functioneert of kapot is. We sommen ze kort even voor je op. 

  • Het kan altijd gebeuren dat je te kampen hebt met kalkaanslag. Gelukkig is een dergelijk gebrek aan je boiler makkelijk te herstellen, en zoals hierboven vermeld nog gemakkelijker te voorkomen in de toekomst.
  • Een ander probleem dat we frequent tegenkomen bij boilers zijn elektrische storingen. Omdat een boiler met een elektrische regelaar werkt, kan deze op dat vlak wel eens stuklopen. Gelukkig kunnen wij dit probleem in no time oplossen bij NC-Therm!
  • Ook bevroren leidingen kunnen een echt gevaar vormen voor je boiler. Wanneer water koelt zet dat namelijk uit, en dat kan extra druk zetten op de boiler.
  • Naast koude leidingen kan lucht in de leidingen een risico vormen. Dat kunnen we gelukkig snel oplossen door de verwarming te ontluchten. Wij schakelen snel voor jou!

Tevredenheid gegarandeerd bij boiler reparaties dankzij de experts van NC-Therm

Het team van NC-Therm heeft al jarenlang ervaring in het vak. Door onze kennis en ervaring te combineren met een enthousiast en passioneel team, kunnen we je dan ook voorzien van de beste service. Niet alleen een schitterend eindresultaat, maar ook klantvriendelijkheid is voor ons heel belangrijk. Want onze service eindigt niet bij de plaatsing voor ons: Je kunt als klant op ons beroep doen met al je problemen in verband met je verwarmingsinstallatie. Bel ons gerust. Alleen als jij 100% tevreden bent over onze diensten, zijn wij dat ook!

Experts van NC-Therm plaatsen verwarming

Laat je boiler repareren bij NC-Therm 

Het komt bij iedereen wel eens voor, een probleempje met de boiler die vervolgens hersteld of vervangen moet worden. Maar laat je niet tegenhouden om ons te bellen bij eender welk voorval, zelfs vrijblijvend in het geval je met enkele vragen zit omtrent onze diensten. We ondersteunen je graag van begin tot einde, zodat je lang kunt genieten van je nieuwe verwarming of boiler. Ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn en hoeveel een installatie kost? We geven je graag meer informatie en advies tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem dus gerust contact met ons op via het online formulier, e-mail of bel ons. Je bent zeker welkom, want ’t is altijd werm bij NC-Therm!

Het team verwarmingsspecialisten van NC-Therm

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo