Vaillant warmtepomp gezocht? Daarvoor kunt u altijd terecht bij NC-Therm

Vaillant warmtepomp nemen? Wij adviseren je graag

 

De afgelopen jaren zijn we ons telkens meer bewust geworden van de klimaatproblematiek. Door stijgende energieprijzen en constante veranderende weersomstandigheden, zijn onze noden in de regeling van temperatuur in huis ook veranderd. Om mee te kunnen met die veranderingen, is je verwarmingsinstallatie misschien wel toe aan vervanging. NC-Therm beschikt over een ruim aanbod aan verschillende oplossingen. Graag stellen we je ons gamma aan warmtepompen aan. Daarvoor werken we samen met topmerk Vaillant, specialist in verwarming sinds bijna 150 jaar. We vertrouwen op hun expertise, zodat jij op de onze kan vertrouwen!

Waarom Vaillant warmtepompen?

 

Waarom wij bij NC-Therm kiezen om samen te werken met Vaillant? Dat is simpel. Al bijna 150 is Vaillant het bekendste verwarmingsmerk binnen Europa, met naambekendheid ver buiten het Europese continent. Maar naambekendheid is natuurlijk niet alles. Vaillant staat als producent ook achter dezelfde kernwaarden die wij bij NC-Therm ook nastreven. Dat is, je huis op een efficiënte en duurzame manier verwarmen. Daarnaast zijn ze een familiebedrijf, wat ze heel vertrouwenswaardig maakt. Dankzij hun jarenlange ervaring in het vak kunnen ze inzetten op onderzoek en innovatie om zo de beste producten op de markt te zetten die niet alleen voldoen aan overheidsnormen, maar ook hun eigen strenge waarden en normen, producten die telkens efficiënter en milieuvriendelijker zijn. Met Vaillant stappen we samen de toekomst van verwarmingsproducten in. Rechtstreeks van hun fabrieken naar jouw thuis!

Welke Vaillant warmtepompen bieden wij aan?

 

Dankzij die nauwe samenwerking met Vaillant, kunnen we bij NC-Therm topproducten aanbieden om zo je huis te verwarmen. Welke producten zijn dat nu precies? Een van de producten waar we heel erg achter staan zijn warmtepompen. Bij ons kun je terecht voor twee types warmtepompen.

Vaillant

Geothermische warmtepomp van Vaillant

 

Enerzijds hebben we de geothermische warmtepomp, ook wel de water-waterwarmtepomp genoemd. Deze is enorm populair door zijn multi-inzetbaarheid. Hij is namelijk goed voor het verwarmen van water en het afkoelen. Daarom kan deze dus ook als boiler worden gebruikt. De geothermische warmtepomp onttrekt hitte uit de aardbodem en maakt gebruik van die hitte om dan water te verwarmen voor je chauffage of sanitair. De plaatsing van een geothermische pomp is een iets arbeidsintensiever omdat er in de grond moet worden geboord. Maar net zoals we vertrouwen op Vaillant voor hun technologisch slimme producten, plaatsen we ons vertrouwen in een gespecialiseerde firma voor deze klus.

Vaillant Lucht-waterwarmtepomp

 

Het andere type warmtepomp dat we bij Vaillant halen is de lucht-waterwarmtepomp. Deze heeft een andere werking. De specialisten van NC-Therm zelf plaatsen een speciale buitenunit die hitte uit te lucht haalt om zo water te verwarmen. Dat warme water verspreidt zich dan door je huis voor het sanitair of de verwarming, of beide. Deze plaatsing is simpel en kan in enkele uren gedaan worden. Dat maakt dat dit type warmtepomp net iets goedkoper is in de afrekening.

Duurzame warmtepompen met de beste technologische innovaties van Vaillant dankzij NC-Therm

 

Niet alleen zijn de warmtepompen van Vaillant enorm innovatief in hun technologie, ze zijn ook enorm duurzaam. De behuizing van de apparaten zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen waardoor ze langer meegaan en dus minder onderhoud vergen. Anderzijds is een warmtepomp ook duurzaam omdat ze minder energie nodig hebben om dezelfde klus te klaren als een gasketel of elektrische verwarming. Omdat de hitte van de lucht of de aardbodem komt, hoeft het apparaat geen gas te gebruiken om het water voor de cv en sanitair te verwarmen. Dat zie je zeker terug op je energierekening! Heb je nog vragen over welke apparaten en merken die we kiezen voor onze installaties? Neem dan gerust contact met ons op via het online formulier of bel ons!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo