Vaillant ecotec plus: de experts van NC-Therm vertellen de voordelen

Vaillant ecotec plus: toekomstgerichte ketels

 

Vaillant heeft een resem aan verschillende producten in hun aanbod. Dat loopt van simpele toestellen die met basistechnieken werken, tot de meest nieuwe en innovatieve producten die nergens anders op de markt beschikbaar zijn. Voor de echte groene klanten raden we hun ecoTec lijn aan. Dat is een slimme manier van verwarmen die bovendien ook nog eens in een modern jasje gehuld zit. Ideaal voor wie mee wil de toekomst in stappen. Wat deze lijn zo uniek maakt is dat de ketels H2-klaar zijn. Dat wil zeggen dat wie op gas verwarmt klaar is voor de energietransitie naar waterstof. De producten zijn dus toekomstgericht. Wanneer de waterstoftechniek zijn intrede maakt, hoeven de gebruikers van deze productlijn zich dan ook geen zorgen te maken, ze hoeven namelijk hun apparaat niet te vervangen. Dat maakt het uiterst duurzaam. Iets wat we bij NC-Therm heel belangrijk vinden. Vaillant EcoTec Plus, daar staan we achter!

 

Of je nu kiest om je huis te verwarmen met een cv-ketel of een warmtepomp, bij NC-Therm staan we telkens klaar om jou een geschikte oplossing op maat van je project aan te bieden. Binnen die beste oplossing hoort uiteraard ook een product van uitstekende kwaliteit, en daarom werken wij samen met de producten van Vaillant.

 

Vaillant is een verwarmingsproducent die al meer dan 140 jaar in het vak zit. Doorheen de jaren zijn hun producten alleen maar sterker geworden, waardoor ze nu tot de meest bekende en voornaamste producenten van Europa behoren.

Persoonlijk advies op maat bij NC-Therm

 

Bij NC-Therm vinden we het enorm belangrijk dat jij als klant blijvend tevreden bent met je installatie. We denken daarom volop mee met jou over de beste oplossing voor jouw project. Dat doen we op basis van een persoonlijke afspraak waarin we kunnen zien wat je nodig hebt en wat mogelijk is. Om die installatie mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk in gebruik kan blijven, werken we met topmerken zoals Bosch en Vaillant. We vertrouwen op de kwaliteit en service die deze merken leveren dankzij hun jarenlange expertise in de sector. Wij vertrouwen op hen, zodat u kunt vertrouwen op ons vakmanschap.

Duurzame kwaliteit

 

Dat de wereld verandert, zien we ook bij NC-Therm. Maar we gaan ook graag mee met onze tijd. Daarom bieden we producten aan zoals die van Vaillant ecoTec plus, of bijvoorbeeld ook de optie van warmtepompen. Beiden zijn duurzame en groene manieren om je huis en water te verwarmen. Niet alleen zijn de apparatuur die we bij je installeren gericht op groene energie, hun makelij is ook van belang. De producten die we kiezen hebben een lange levensduur. Zeker wanneer je geregeld een afspraak maakt voor het onderhoud van je CV-ketel of warmtepomp. Op die manier kun je jarenlang genieten van je nieuwe installatie. Duurzame kwaliteit dus!

Vaillant Ecotec Plus

Kies voor kwaliteit en persoonlijke services bij NC-Therm

 

Het is voor ons enorm belangrijk dat je als klant tevreden bent met je aankoop. Daarom gaan we dan ook in gesprek vooraleer we ook maar iets doen. Samen met ons kies je ontwerp, type apparatuur en energiebron. Natuurlijk bevelen we je telkens de beste opties aan die passen bij je gebruik en omgeving. Bij die aanbeveling hoort ook het productmerk, wat in ons geval vaak Vaillant is. En voor de echte groene gebruikers Vaillant ecoTec Plus. Twijfel je nog of heb je vragen over de producten die wij plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via het online formulier of bel ons!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo