Terug naar overzicht

Zijn radiatoren nog wel van deze tijd?

close-up-person-near-heater.jpg

Radiatoren zijn al decennia lang dé standaardkeuze wat verwarmingstoepassingen voor woningen en bedrijven betreft. Toch worden ze vandaag de dag aanzienlijk overschaduwd door alternatieve energiezuinige technieken, zoals warmtepompen of vloerverwarming. Doe jij tegenwoordig een slechte investering met radiatoren, of bewijzen ze nog steeds hun nut?

Betaalbaar voor iedereen

Ondanks dat technieken zoals vloerverwarming in het huidige woonmilieu veel lof oogsten, zien we bij NC-Therm dat er nog steeds lustig voor radiatoren in huis gekozen wordt. De voornaamste reden daarachter is dat radiatoren relatief betaalbaar zijn in vergelijking met de innovatievere installaties. Ze zijn met andere woorden voor quasi iedereen toegankelijk die zijn oog heeft laten vallen op nieuwe verwarming. En dat scheelt!

full-shot-woman-looking-cat.jpg

Radiatoren zijn zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt

Radiatoren zijn in tegenstelling tot sommige alternatieve verwarmingsmethodes bovendien eenvoudig te plaatsen, wat betekent dat ze minder arbeidsuren in beslag nemen en je uiteindelijk minder kosten. Ze lenen zich bovendien niet alleen tot nieuwbouwprojecten, wat vaak wel het geval is voor de recentere verwarmingstechnieken. Ook in bestaande huizen kun je radiatoren dus perfect aansluiten op de bestaande verwarmingsinstallaties, zonder rekening te moeten houden met een verouderde constructie. 

medium-shot-couple-sitting-near-heater.jpg

Een veelzijdige keuze

Radiatoren dingen dus nog steeds hevig mee als waardevolle optie voor het gemiddeld renovatieproject, dat mag duidelijk zijn. Ze hebben dan ook andere voordelen dan louter hun betaalbaarheid of veelzijdigheid: radiatoren zijn bijvoorbeeld een uitstekende manier om kleinere ruimtes te verwarmen, waar vloerverwarming zich vaak net in grotere ruimtes bewijst.

Jarenlang plezier van je radiatoren

Overweeg jij dus om radiatoren in huis te halen voor je centrale verwarming, of als aanvulling op je vloerverwarming? Dan ben je bij deze gerustgesteld dat je nog steeds on top of your game bent en dat je radiatoren een valid option zijn waarvan je nog jarenlang plezier zult beleven. Tenminste, als je voor de kwaliteitsvolle verwarming van NC-Therm kiest!

DSC09751.jpg

'T is altijd werm bij NC-Therm

Alle mopjes terzijde: neem gerust contact op om het een keertje vrijblijvend te hebben over de verwarmingsmogelijkheden voor jouw woning of bedrijf. Van radiatoren tot vloerverwarming, van warmtepompen tot een gascondensatieketel: wij helpen je graag verder. Want ’t is altijd werm bij NC-Therm!

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo