Terug naar overzicht

Waarom vloerverwarming vandaag de dag zo populair is

Steeds meer mensen kiezen vandaag resoluut voor vloerverwarming in huis, of het nu om een nieuwbouw- of een renovatieproject gaat. Daar kunnen we als verwarmingsspecialist weinig tegenin brengen, want ook bij ons is de verwarmingsmethode een geliefde installatie met veel voordelen. We zetten enkele van de belangrijkste graag voor je in de kijker.

DSC01422.jpg

Verademing voor je interieur

De eerste troef van vloerverwarming is zijn esthetische meerwaarde. Doordat je installatie zich onder de vloer bevindt, wordt er immers niet langer waardevolle ruimte in je woning ingepalmd door lijvige radiatoren. Zo kun je je ramen bijvoorbeeld tot op de grond laten doorlopen voor meer lichtinval, en is er meer ademruimte in je interieur voor een rustige, gebalanceerde inrichting.

Altijd en overal lekker knus

Maak je gebruik van een traditionele verwarmingsmethode in huis en wil je het lekker knus maken, dan zoek je je best een plekje dicht bij de radiator uit. Hoe verder je je van de radiator begeeft, hoe kouder het immers wordt. Dat is met vloerverwarming verleden tijd: doordat de installatie je gehele vloeroppervlak beslaat, geniet je werkelijk overal in je woning van een gelijkmatige, comfortabele warmte. Gedaan met die koude wc in het midden van de nacht!

DSC01582.jpg

DSC01458.jpg

Zit er warmpjes bij – letterlijk en figuurlijk

Doordat vloerverwarming zoals hierboven vermeld met een enorm groot afgifteoppervlak werkt, zijn er doorgaans veel minder hoge temperaturen nodig om je huis te verwarmen. En dat heeft zo zijn positieve impact op je energiefactuur: in vergelijking met radiatoren is een vloerverwarmingssysteem 10 tot 15% zuiniger in gebruik!

Uitstekende prijs-kwaliteit bij NC-Therm

Onze laatste troef is er niet zozeer eentje van vloerverwarming in het algemeen, maar van de vloerverwarming van NC-Therm in het bijzonder. Want als verwarmingsspecialist met jarenlange ervaring en een brede expertise, waarborgen wij de beste kwaliteit met een uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar, want ’t is altijd werm bij NC-Therm.

DSC09298.jpg

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een persoonlijke afspraak, dan helpen we je met veel enthousiasme verder!

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo