Terug naar overzicht

Nieuwe boiler nodig? Wij werken met Vaillant!

mother-daughter-yoga-home.jpg

Het ultieme wooncomfort

Bij NC-Therm vinden we het, als specialist in duurzame verwarmingstechnieken, van cruciaal belang om met A-merken te werken. Zo tillen we jouw levenskwaliteit en wooncomfort moeiteloos naar een hoger niveau, maar garanderen we ook dat je installatie lang meegaat. Het totaalplaatje dus! En om dit alles te realiseren, werken we samen met het gerenommeerde merk Vaillant.

Al 145 jaar innovatieve verwarming

Heb jij nood aan de vervanging van je boiler of een centrale verwarmingsinstallatie voor je nieuwbouw, dan doe je met een boiler van Vaillant een duurzame investering die zichzelf in geen tijd terugverdient. Het merk staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en uitstekende kwaliteit, en streeft reeds 145 jaar naar innovatieve verwarmingsmogelijkheden aan een betaalbare prijs.

DSC09182.jpg

Het ecologische aspect van Vaillant sluit nauw aan bij de filosofie van NC-Therm. Wij streven ernaar een duurzame én milieuvriendelijke oplossing aan te bieden, die goed is voor zowel de portefeuille als de planeet. 

Contacteer ons vrijblijvend

Heb je interesse in een nieuwe boiler van Vaillant, maar zou je graag meer info ontvangen over het kostenplaatje, de plaatsing en de diverse modellen? Maak je geen zorgen, we ontvangen je graag voor een vrijblijvend gesprek waarin we je adviseren over de perfecte keuze voor jouw woning of je bedrijf. Contacteer ons dus gerust!

DSC09612.jpg

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo