Terug naar overzicht

Maak je klaar voor een warme zomer met de airco's van NC-Therm

Bij NC-Therm zijn we experts op het gebied van verwarming en vloerverwarming. We zorgen ervoor dat je huis altijd warm en comfortabel is. Maar wat als de temperaturen buiten extreem hoog oplopen en je huis langzaam verandert in een sauna? Maak je geen zorgen, want wij hebben de perfecte oplossing voor je. Met de geavanceerde airconditioningssystemen van Bosch zorgen wij ervoor dat je kunt genieten van verkoeling en ontspanning, zelfs tijdens de heetste dagen en nachten.

DSC09413.jpg

Een aangenaam binnenklimaat

Het verbeteren van de levens- en luchtkwaliteit van onze klanten staat centraal bij NC-Therm. Daarom hebben we bewust gekozen om te werken met de Bosch-airco's. Deze airco's zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar hebben ook een prachtig design en bieden diverse functies die je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. En het beste van alles? Dit alles bieden we aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

We begrijpen dat je niet lang wilt wachten op verkoeling wanneer de temperaturen stijgen. Daarom zorgen onze experts voor een snelle en nauwkeurige plaatsing van je airco, met zo min mogelijk overlast.

Goed voor het milieu en je portefeuille

Als specialisten in alternatieve verwarmingsmogelijkheden hebben we niet alleen oog voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Onze airconditioningssystemen hebben een uitstekend energielabel en werken kostenbesparend. Zo kun je niet alleen genieten van verkoeling en dagelijks comfort, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Dankzij NC-Therm, krijg je het niet te werm

Ben je enthousiast geworden bij het idee van degelijke airconditioning die doet wat hij belooft? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om je oprecht advies op maat te geven, zodat je optimaal kunt genieten van een koele zomer in je woning.

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo