Terug naar overzicht

Keep cool met onze kwalitatieve airconditioning

beautiful-modern-brunette-woman-is-using-air-conditioner-while-sitting-couch-resting-hot-day.jpg

Heerlijk koel in huis

De zomer is voor velen een tijd van puur genieten: de zon schijnt, temperaturen lopen hoog op en buiten is het heerlijk vertoeven. Voor even toch, want na verloop van tijd hebben we allemaal wel nood aan wat deugddoende verfrissing. Met de duurzame airconditioning van NC-Therm hou jij het heerlijk koel in huis, zodat je in alle comfort van de zomer geniet.

Snelle en efficiënte plaatsing

Wanneer er weinig wind staat en de temperaturen de hoogte in schieten is het vaak slechts een kwestie van tijd eer de warmte zijn weg naar binnen heeft gevonden. Om te vermijden dat jij ook binnenshuis niet meer aan de brandende hitte ontsnapt, installeren wij bij NC-Therm snel en efficiënt een kwalitatief airconditioningsysteem in jouw woning.

Wij werken exclusief met producten van hoogwaardige merken, zoals airco van het welbekende Bosch. Dit betekent dat we jou voorzien van een airconditioningsysteem dat niet alleen een prima prijs-kwaliteitsverhouding heeft, maar dat ook bijzonder makkelijk in gebruik is en doet wat het belooft. En er is meer, want zoals het NC-Therm betaamt kiezen we ook bij onze airco steevast voor een duurzame optie met een lager energieverbruik, die dankzij zijn A-label jarenlang meegaat.

Comfortabel, duurzaam & milieubewust

Zo haal je een toestel met een mooi en subtiel design in huis, dat ook nog eens beter is voor het milieu én voor je portefeuille. Ten slotte kun je onze airconditioning, met zijn diverse functies, tot in de puntjes afstemmen op jouw persoonlijke behoeften of die van je gezin. Zo ontvang je bij NC-Therm een formule op maat, die nooit teleurstelt!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

Ben je toe aan afkoeling en lijkt onze airco je wel wat? Of ontvang je graag meer info over onze diverse verwarmingsinstallaties? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je bent altijd welkom!

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo