Terug naar overzicht

Een optimaal klimaatbeheer met ventiloconvectoren

closeup-shot-table-fan-isolated-black-background.jpg

Elektrische radiatoren en infraroodverwarming: compact en krachtig
Een elektrische radiator is een uitstekende optie voor je home office. Ze zijn compact, wat ideaal is als je beperkte of kleine ruimte hebt. Elektrische radiatoren kunnen snel warmte afgeven en zijn gemakkelijk te bedienen. Je kunt ze inpluggen en binnen enkele minuten genieten van een warme werkomgeving. Ze zijn ook redelijk energiezuinig, omdat je alleen de ruimte verwarmt waar je op dat moment werkt.

Infraroodverwarming is een innovatieve optie die directe warmte aanbiedt. Hij straalt warmte uit die de kamer verwarmt. Dit zorgt voor een comfortabele en gezellige werkomgeving. Infraroodverwarming is gemakkelijk te installeren, vereist weinig onderhoud én verbruikt aanzienlijk minder energie dan een traditionele convectorkachel.

Vloerverwarming: onzichtbare luxe

Vloerverwarming is een verborgen juweel in de wereld van verwarmingsoplossingen. Het zorgt voor gelijkmatige warmteverdeling en is volledig onzichtbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over radiatoren die ruimte in beslag nemen of de stijl van je interieur verstoren. Bij NC-Therm kunnen we vloerverwarmingssystemen installeren die je home office warm en gezellig maken zonder dat je daarvan iets ziet.


Airconditioning met warmtepomp: duurzaam en efficiënt
Een airconditioningssysteem met warmtepompfunctie is een veelzijdige oplossing voor je home office. Ze zijn zeer efficiënt en verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verwarmingssystemen. Naast het koelen van de ruimte in de zomer, kan het ook dienen als verwarming in de winter. De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en brengt deze naar binnen, waardoor je home office snel en efficiënt wordt verwarmd. Dit systeem biedt het hele jaar door comfort, waardoor je niet hoeft te investeren in afzonderlijke verwarmings- en koelingsoplossingen.

using-heater-home-winter-woman-warming-body-with-cat-heating-season.jpg

De keuze is aan jou!
Bij NC-Therm begrijpen we dat elke home office uniek is, net als de behoeften van degenen die erin werken. Daarom bieden we een breed scala aan verwarmingsopties om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Of je nu kiest voor een vloerverwarming of een lucht-water warmtepomp, wij staan klaar om je te helpen.

Neem vandaag nog contact op met NC-Therm
Wil je je home office voorzien van efficiënte en comfortabele verwarming? Aarzel dan niet om contact op te nemen met NC-Therm. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en de perfecte verwarmingsoplossing voor je home office te installeren. Verlies geen kostbare werktijd aan rillen van de kou. Kies voor warmte en comfort met NC-Therm!

Neem vandaag nog contact met ons op en geniet van de warmte die je verdient in je home office. Je productiviteit zal er wel bij varen!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo