Regenwaterinstallaties

Professionele regenwaterinstallatie

Bij NC-Therm kun je terecht voor alles wat je verwarming betreft, maar wist je dat wij ook jouw professionele regenwaterinstallatie voor onze rekening nemen? Deze zorgt ervoor dat regenwater dat op oppervlakken terechtkomt, opgevangen en verzameld wordt; zodat jij het vervolgens optimaal kunt benutten in je woning.

Denk bijvoorbeeld aan water van op het dak of een verhard gebied, dat niet meer verloren gaat maar plots gratis inzetbaar is om je toilet en wasmachine in werking te stellen. Of kon je gazon net niet wat meer liefde gebruiken? Waar je de opbrengst van je regenwateropvangpompsysteem ook investeert, dat die opbrengst er is staat boven (regen)water.

Laten we jouw regenwaterinstallatie eens bespreken

Zonneboiler

Regenwater recupereren

Onze installatie voor regenwaterhergebruik staat met andere woorden garant voor moeiteloos besparen, en dat op een efficiënte en duurzame manier. Want wat goed is voor onze portefeuille, mag dat ook voor het milieu zijn. Door regenwater te recupereren, kies je er immers voor om kostbaar drinkwater niet voor alternatieve doeleinden (zoals bijvoorbeeld je zwembad) in te zetten.

Je regenwater opvangen is één ding, het ook effectief gebruiken voor je huishouden is een tweede. Daarvoor moet het eerst immers grondig gezuiverd worden van allerlei vuile deeltjes, zodat het geen vieze geurtjes of vlekken achterlaat. Bij NC-Therm maken we dan ook gebruik van de professionele regenwaterfilters van BWT, voor helder, kleur- en geurvrij regenwater.

Ik wil meer weten!

De juiste keuze

Om jou voor de volle 100% van alle voordelen te verzekeren, werken wij bovendien altijd met een kwaliteitsvolle regenwaterpomp van het gerenommeerde Grundfos. Je krijgt daarbij de keuze tussen een pomp voor je regenwaterput, ook wel een natte opstelling genoemd, en een regenpomp in huis of droge opstelling.

Geen idee van wat voor regenpomp jij precies nodig hebt? Geen zorgen: Wij leggen je tot in de kleinste details uit welke optie zich het beste leent tot jouw persoonlijke levensstijl. Waar we je wel al van kunnen verzekeren, is dat een regenwaterrecuperatie zichzelf moeiteloos terugverdient en altijd de juiste keuze is. Voor je bankrekening, je leefcomfort én voor onze planeet.

Verwarmingsinstallatie

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo