Prijs voor je verwarming met een warmtepomp van NC-Therm

Prijs voor je verwarming met een warmtepomp

 

Hoeveel je betaalt voor een warmtepomp voor je verwarming is afhankelijk van enkele zaken. Er zit bijvoorbeeld al een belangrijk verschil in de werkwijze van de warmtepomp. Bij NC-Therm vind je zowel een geothermische alsook een lucht-waterwarmtepomp. Dat zorgt ervoor dat we iedereen iets kunnen aanbieden. Een belangrijke troef bij NC-Therm is transparantie, ook voor de kostprijs van je aankopen. In dit artikel leggen we kort uit waarom enkele producten duurder kunnen zijn dan anderen en welke apparatuur we allemaal hebben voor jou.

Hoe zorgen wij voor een voordelige prijs en een aangename installatie?

 

Een samenwerking tussen klant en verkoper is enorm belangrijk. Naast de verkoop van de apparatuur, zijn onze specialisten bij NC-Therm ook installateurs. Wij doen dus alles zelf. Dat werkt vertaalt zich natuurlijk ook in de factuur. De kostprijs zal dus enorm afhangen van wat je koopt, en wat de installatie inhoudt. Maar natuurlijk proberen we bij NC-Therm de prijs van je warmtepomp voor verwarming ook eerlijk te houden. Zo zullen we nooit meer vragen dan waar we echt voor hebben gewerkt. Wij garanderen steeds werk van de hoogste kwaliteit, dat zorgt ervoor dat je nieuwe verwarming ook heel lang meegaat. En daar is je portemonnee weer blij mee.

Verwarmingsteam aan het werk voor installatie

Welke warmtepomp zal jouw huis verwarmen?

 

Geothermische warmtepomp

 

Je kunt heel wat verschillende warmtepompen en bij ons aankopen voor de verwarming van je huis. Een type warmtepomp is de geothermische waterwarmtepomp. De geothermische waterwarmtepomp is een milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen. We leggen even de werkwijze uit. Onze planeet is best wel warm, ze heeft een enorm hoge temperatuur. Die temperaturen komen door het magma in de aardkern en van bovenaf door de zon. De geothermische waterwarmtepomp vangt die temperaturen op om daarmee water te verwarmen. Dankzij een aantal belangrijke stukken en de juiste technologie, kan de warmtepomp het water verhit worden zodat het je huis kan voorzien van warmte en warm water in de badkamer en keuken. Dit apparaat is een klimaatvriendelijke oplossing door zijn energie-efficiënte werking.

 

Lucht-waterwarmtepomp

 

Een ander type warmtepomp voor je verwarming die we aanbieden is de lucht-waterwarmtepomp. Die werkt wel een beetje anders. Maar de techniekers bij NC-Therm zijn gespecialiseerd in verwarming, dus ook in de verschillende soorten apparatuur om je huis te verwarmen. Dankzij ons uitgebreid aanbod in soorten verwarming, hebben we telkens iets voor iedereen. Zo kun je kiezen wat het beste past bij jouw verbruik. Een lucht-waterwarmtepomp heeft een gelijkaardige werking van de geothermische waterwarmtepomp. Enkel haalt het de warmte uit de lucht van de omgeving om daarmee het water in je leidingen te verhitten. Het verwarmde water stroomt dan op zijn beurt terug door naar je verwarming of wordt rechtstreeks gebruikt als heet water voor je sanitair en in de keuken.

 

NC-Therm, jouw warmtepomp verwarmingsspecialist

 

We vinden het enorm belangrijk dat onze klanten elke stap van de weg mee zijn met het proces. Daarom zullen we dan ook bij een installatie uitleggen hoe we precies te werk zullen gaan. Zo zijn er geen verborgen kosten voor jou. Pas nadat je akkoord gaat met de offerte, die we trouwens tot in detail proberen op te stellen, gaan we aan het werk. De plaatsing van de pomp gebeurt ook door onze beste vakmannen, die zorgen voor een vlotte installatie met zo weinig mogelijk geluidshinder. Dankzij onze snelle installatie kun jij in no time genieten van je nieuwe verwarming. Een warmtepomp kiezen, dat doe je voor jezelf en het milieu; het is de ideale ecologische manier om je huis te verwarmen. Ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn en hoeveel een installatie kost? We geven je graag meer informatie en advies tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem dus gerust contact met ons op via het online formulier of bel ons!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo