Onderhoud

Ook je specialist in onderhoud

Hoewel we in het dagelijks leven wel eens andere zaken prioriteit durven geven, is een grondig en regelmatig onderhoud van je verwarmingsinstallatie niet alleen cruciaal voor de langere levensduur (en dus ook het genot) ervan, het is ook wettelijk verplicht. NC-Therm staat je bij wanneer de tijd rijp is, en verleent je persoonlijk advies op maat van uitzonderlijke kwaliteit.

Gas of mazout

Op onze certificaten kun je bouwen

Zo volstaat het bijvoorbeeld, wanneer je op gas verwarmt, om je installatie tweejaarlijks door ons te laten nakijken. Daarvoor hebben we de nodige certificaten in handen, zodat je op je beide oren kunt slapen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over het CERGA-attest, dat er garant voor staat dat we jouw gasleidingen naar wettelijke normen aanleggen.

Deze strikte inachtneming garandeert evenwel niet dat er nooit een gebrek zal opduiken bij je verwarmingsinstallatie. In zo’n geval staat ons enthousiast team dan ook onmiddellijk klaar om je uit de nood te helpen. Want naast een grondig onderhoud van tijd tot tijd, bieden wij je ook urgente hulp bij de herstellingen van nagenoeg alle merken.

Persoonlijke totaalservice

Wij zorgen in geen tijd voor de nodige wisselstukken, maar kunnen na reparatie ook een verbrandingstest uitvoeren, zodat je het goedkeuringsattest voor je verwarming meteen in handen hebt. Dit alles maakt deel uit van de loyale en persoonlijke totaalservice die NC-Therm met brede glimlach voor je uitvoert. Want alleen wanneer jij als klant 100% tevreden bent, kunnen wij dat ook zijn!

Persoonlijke totaalservice

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo