NC-Therm: de expert in vakkundige boiler reparatie

NC-Therm: de expert in vakkundige boiler reparatie

Wanneer je boiler toe is aan een reparatie, wil je er zeker van zijn dat dit wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen die je kunt vertrouwen. Bij NC-Therm, dé verwarmingsspecialist in Sint-Niklaas en omgeving, ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden een totaalpakket, inclusief herstel en onderhoud. Lees hieronder meer over wat wij voor jou en je boiler kunnen betekenen!

 
Voorkom boiler reparaties met regelmatig onderhoud door NC-Therm

Een periodiek onderhoud van je verwarmingsinstallatie is van groot belang voor de lange levensduur ervan, wat zowel goed is voor je portefeuille als je wooncomfort. Bovendien is het wettelijk verplicht: wist je dat een centraal stooktoestel op gas om de 2 jaar door een professional gecontroleerd moet worden? Bij NC-Therm raden we aan om je verwarmingsinstallatie zo goed mogelijk op te volgen, om een reparatie van je boiler te voorkomen. Gelukkig staan onze ervaren verwarmingsspecialisten klaar om je te ondersteunen wanneer het tijd is voor een nauwkeurig onderhoud, inclusief dat van je boiler. Een goed werkende boiler gaat namelijk langer mee, en dat is weer goed voor het milieu. Bij ons is het altijd een win-winsituatie!

NC-Therm: de expert in vakkundige boiler reparatie

Wanneer is je boiler toe aan reparatie?

Er zijn diverse redenen waarom je boiler gerepareerd zou moeten worden. Bij NC-Therm kennen we de meest voorkomende redenen waarom een boiler minder goed functioneert of kapot gaat:

·      Kalkaanslag: dit gebrek aan je boiler is gemakkelijk te herstellen en nog gemakkelijker te voorkomen in de toekomst met een regelmatig onderhoud.

·      Elektrische storingen: omdat een boiler met een elektrische regelaar werkt, kan deze op dat vlak wel eens stuklopen. Bij NC-Therm lossen we dit probleem snel op!

·      Bevroren leidingen: water dat koelt zet uit, wat extra druk kan zetten op de boiler. Dit kan een gevaar vormen voor je boiler.

·      Lucht in de leidingen: dit kan snel worden opgelost door de verwarming te ontluchten. Wij schakelen snel voor jou!

 
Tevredenheid gegarandeerd bij boiler reparaties dankzij de experts van NC-Therm

Ons team bij NC-Therm beschikt over jarenlange ervaring in het vak. Door onze kennis en ervaring te combineren met een enthousiast en gepassioneerd team, bieden wij de beste service aan. Klantvriendelijkheid is voor ons net zo belangrijk als een schitterend eindresultaat. Onze service eindigt niet bij de plaatsing: als klant kun je op ons rekenen voor al je problemen met je verwarmingsinstallatie. Bel of contacteer ons gerust. Pas als jij 100% tevreden bent over onze diensten, zijn wij dat ook!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo