CV-ketel vervangen

Je chauffageketel vervangen? NC-Therm staat je bij met advies!

Je cv- of verwarmingsketel vervangen door een nieuwe verwarmingsinstallatie is geen evidente beslissing, maar soms wel hoognodig. Mogelijks is je huidige cv-ketel niet langer up-to-date, wordt hij op een gegeven moment wel erg duur in verbruik of begint hij simpelweg gebreken te vertonen. In dat geval adviseren wij je bij NC-Therm graag over geschikte nieuwe centrale verwarming voor jouw woning.

Verwarming

Een hr ketel kopen voor meer rendement

Om te beginnen is de klassieke cv-ketel vandaag de dag niet uit het verwarmingslandschap weg te denken. Velen opteren nog steeds voor deze vertrouwde verwarmingsmethode, waarbij er bovendien verschillende soorten boilers en cv-ketels bestaan. Denk maar aan een doorstroomketel, een centrale verwarmingsketel met ingebouwde boiler of aparte boiler, … of je kunt bijvoorbeeld een hr ketel kopen van ons vertrouwde merk Vaillant: een hoogrendementsketel!

Wanneer moet mijn cv ketel een controle krijgen?

Het is wettelijk bepaald dat je, wanneer je op gas verwarmt, je installatie aan een tweejaarlijkse controle moet onderwerpen. Maak je echter geen zorgen: wij zijn niet alleen je partner voor de aankoop van je nieuwe cv ketel, aan bovendien een eerlijke prijs, maar ook inzetbaar voor het onderhoud én de controle ervan! Naast een vervanging is dus ook een herstelling van je ketel mogelijk bij NC-Therm. Zo zit alles bij één vaste, betrouwbare partner. Handig, toch?

Persoonlijke totaalservice
Geniet een totaalconcept op maat

Een cv-installatie: wat is de prijs van een ketel op gas?

Je cv ketel vervangen, wat is de kostprijs daar nu precies van? Bij NC-Therm geven we je graag een gerichte prijs voor je verwarmingsketel op gas tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. We overlopen samen met jou je wensen, behoeften en levensstijl, en bepalen op basis daarvan wat voor jou de geschikte chauffage ketel is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combiketel van Vaillant, het bekende topmerk waarmee we al jaren werken?

Neem gerust contact op voor meer info over het kopen van een nieuwe ketel

Wil je een nieuwe cv ketel kopen, dan zijn wij als verwarmingsspecialist graag de partner die jou 100% tevredenstelt. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak, waarin we samen bekijken welke verwarmingsinstallatie perfect bij jouw woning en levensstijl past. Je bent van harte welkom, want ’t is altijd werm bij NC-Therm!

Persoonlijke totaalservice

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo