Installateur centrale verwarming en energiezuinige alternatieven: dat is NC-Therm

Installateur centrale verwarming en energiezuinige alternatieven: dat is NC-Therm

Installateur centrale verwarming nodig waarop u kunt vertrouwen? Iemand die u kan bijstaan, niet alleen in de plaatsing van uw centrale verwarming maar ook wanneer er zich een probleem of de nood aan onderhoud voordoet? NC-Therm heeft een uitstekende reputatie als de verwarmingsspecialist die het Waasland van de perfecte (centrale) verwarming voorziet, een naam die we ook voor u graag waar maken!

 

Installateur centrale verwarming met jarenlange ervaring en al de benodigde attesten

Installateur centrale verwarming is een vak dat van de uitvoerder vereist dat deze niet alleen de nodige professionaliteit aan de dag legt, maar ook in het bezit is van de juiste attesten om centrale verwarming te plaatsen, onderhouden, keuren en herstellen. NC-Therm, voornamelijk werkzaam in de regio’s Kruibeke, Sint-Niklaas, Beveren, Zwijndrecht, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Temse, Stekene en Moerbeke, voldoet moeiteloos aan al deze voorwaarden, en beschikt als erkend verwarmingsspecialist over niet minder dan het CERGA-attest. 

Dit attest waakt er voornamelijk over dat wij als installateur uw gasleidingen volgens de wettelijke normen aanleggen, waarna we deze uitvoerig aan een test onder druk onderwerpen en u onmiddellijk het keuringsattest in handen krijgt. Dit voorziet u van het gemak voor alle zaken betreffende uw centrale verwarming beroep te kunnen doen op slechts één firma, en bespaart u de extra kost en moeite die een externe keuringsfirma met zich meebrengt. NC-Therm verzorgt als installateur met andere woorden al de voorbereidende werken voor uw centrale verwarming, zodat de enige taak die overblijft de teller is die door de netbeheerder ontzegeld moet worden.

 

Installateur centrale verwarming, maar ook alternatieve, energiezuinige verwarmingsmogelijkheden

Dit CERGA-attest getuigt bovendien ook van de capabiliteit van NC-Therm om ook CLV-systemen te plaatsen, die bestaan uit een uiterst efficiëntie combinatie van luchttoevoer en rookafvoer en dankzij hun ruimtebesparende infrastructuur voornamelijk voor de verwarming van appartementscomplexen aangewend worden. Maar dit is niet de enige troef in het kaartenspel dat NC-Therm heet: wij zijn immers niet alleen installateur van centrale verwarming en CLV, maar leveren ook andere verwarmingsinstallaties, zoals vloerverwarming, of de zéér energiezuinige warmtepompen en zonneboilers, die bekend staan om hun grote milieuvriendelijkheid. 

Als installateur van centrale verwarming zorgt NC-Therm er met name voor dat alle mogelijke verwarmingscombinaties voor u binnen handbereik liggen, zoals bijvoorbeeld de keuze om op uw benedenverdieping vloerverwarming te leggen, maar boven voor radiatoren te kiezen. Bent u eerder fan van innovatieve verwarmingsmogelijkheden, dan kunnen we u misschien blij maken met de optie uw thermostaat via een app te bedienen. Of u kiest voor de klassieke centrale verwarming op gas of mazout of voor de meer recente verwarmingsontwikkelingen, in het assortiment van installateur NC-Therm vindt eenieder zijn gading! 

Installateur centrale verwarming en energiezuinige alternatieven: dat is NC-Therm

Installateur centrale verwarming die ook herstel, onderhoud en keuring met plezier op zich neemt

NC-Therm mag dan wel steeds op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwe technieken op het gebied van installatie van centrale verwarming, ook de basisbeginselen qua onderhoud worden door ons ten alle tijde en met veel zorg gerespecteerd. Zo is NC-therm gespecialiseerd in het grondige nazicht van uw verwarming, dat bovendien wettelijk verplicht is en voor verwarming op mazout jaarlijks dient te gebeuren, voor verwarming op gas tweejaarlijks. De kers op de taart? Buiten verwarming verzorgt NC-Therm nu ook prachtige badkamerrenovaties

Wanneer u kiest voor NC-Therm als installateur van uw centrale verwarming, kunt u erop rekenen dat uw verwarmingsinstallatie niet alleen met kwalitatieve materialen, maar ook met de hoogste afwerkingsgraad afgeleverd wordt. Daarenboven spreekt de jarenlange samenwerking met onze vaste leverancier niet alleen voor onze betrouwbaarheid en (klant)vriendelijkheid, maar zorgt deze er ook voor dat we snel te werk kunnen gaan met topmaterialen, aan een buitengewoon schappelijke prijs

 

Installateur centrale verwarming gezocht die met uw plannen meedenkt? NC-Therm tot uw dienst!

Indien gewenst maken wij het zelfs mogelijk uw volledige verwarmingsinstallatie af te ronden in het uitzonderlijke tijdsbestek van één dag, wat des te meer de meerwaarde van onze service aantoont: bij NC-Therm beseffen we dat uw tijd kostbaar is, en stappen wij volledig mee in uw verhaal. Als installateur centrale verwarming proactief meedenken met uw plannen, gunt ons de kans de voor u perfecte verwarmingsinstallatie vorm te geven, naargelang uw persoonlijke levensomstandigheden, woonst en financiële ruimte. 

Dit traject richting de ideale verwarmingsoplossing voor uw noden neemt aanvang bij een persoonlijk bezoek aan uw huis, waarbij we zoals het een goede installateur van centrale verwarming betaamt een gedetailleerde warmteverliesberekening ramen, alles nauwkeurig opmeten en op basis daarvan een voorstel opstellen. Vervolgens voeren we in topsnelheid de installatie van uw centrale verwarming uit, met een minimum aan overlast en een onovertroffen oog voor detail en finesse, van afbraak tot afwerking. 

Klinken de oogmerken waarmee we uw centrale verwarming installeren u beloftevol in de oren? Wanneer u vrijblijvend contact met ons opneemt maken wij een offerte voor u op, en kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Wij staan alvast te popelen om met onze onberispelijke service niet alleen uw woning, maar ook uw hart te verwarmen!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo