Gasketel vervangen door warmtepomp met professionals van NC-Therm

Gasketel vervangen door warmtepomp met NC-Therm

 

Ben je net verhuisd of is je huis toe aan een renovatie? Dringend tijd om die oude gasketel te vervangen? Een belangrijk onderdeel van die renovatie kan ook de manier waarop je je huis verwarmt inhouden. Heb je al eens nagedacht over hoe je het beste je huis kunt verwarmen? Een warmtepomp is een geweldige en duurzame manier om je huis lekker warm te houden in de winter. Bovendien kan de juiste warmtepomp ook functioneren als een airconditioning. Zo houdt je niet enkel je huis knus in de koude maanden maar ook goed fris in de zonnige maanden. Dankzij de expertise van NC-Therm maak je de beste beslissing voor jouw verwarming. Meer redenen om je oude gasketel te vervangen, lijsten we hier even voor je op.

Waarom een gasketel vervangen door een warmtepomp? NC Therm schiet je te hulp

 

De energieprijzen zijn de afgelopen tijd enkel maar gestegen. En met een oog op de toekomst kunnen we je vertellen dat dit niet de laatste keer zal zijn. Zo worden fossiele brandstoffen enkel maar schaarser in de toekomst. Ook aardgas past in dat rijtje. Door die verhoogde prijzen en strengere energiewetgevingen is het dan ook geen slecht idee om een overstap van verwarmingsmethode te overwegen. Heb je al eens nagedacht over een warmtepomp? Onze jarenlange kennis in het vak zorgt ervoor dat we je een goed advies kunnen leveren op basis van jouw profiel. Bovendien is een warmtepomp ook de goedkopere oplossing op de lange termijn. Een gasketel moet om de 15 jaar worden vervangen, want de efficiëntie van de ketel neemt af met de verloop van jaren.

 

Een warmtepomp daarentegen is een slimme investering in de toekomst. NC-Therm biedt de nieuwste modellen van warmtepompen aan van het merk Vaillant omdat we vertrouwen in hun expertise. Door een warmtepomp te laten installeren bespaar je niet alleen veel energie, maar ook veel geld. Op lange termijn is het echt een slimme en duurzame investering.

Wanneer is je gasketel toe aan vervanging?

 

Hoewel een gasketel vaak heel lang kan meegaan, zijn er toch enkele tekens waar je op kunt letten om te zien wanneer hij echt vervangen moet worden. Zo kies je er bijvoorbeeld best voor om je ketel te vervangen indien die al langer dan 15 jaar in werking is. Daarnaast kun je ook klachten ervaren over je gasketel. Is je energierekening telkens duurder? Of durft je toestel wel eens in panne te vallen? Misschien past het gewoon niet meer bij je gebruik. Tijdens een afspraak met een van onze experts bij NC-Therm kun je al deze problemen voorleggen. Dan zullen we samen met jou kijken wat er aan de hand is en wat de beste stappen zijn. We zullen telkens ons absolute best doen om een advies te geven dat past bij jouw persoonlijke keuzes en voorwaarden.

Medewerker verwarmingsteam draagt buizen voor vloerverwarming op schouder

Hoeveel kost het vervangen van je gasketel met een warmtepomp?

 

Elke renovatie kost geld, ook de vervanging van je gasketel. Maar de prijs die je betaalt voor die vervanging zal sterk afhankelijk zijn van de keuzes die je maakt. Maar maak je geen zorgen, bij NC-Therm zijn we eerlijk en transparant over onze prijzen. Zo zullen we je telkens voorzien van een eerlijke offerte voor je beslist met ons samen te werken. En hoewel een vervanging een grote investering lijkt, zijn er zeker een aantal zaken bespreekbaar. Sommige van onze warmtepompen kunnen zelfs aangesloten worden op je bestaande radiatorensysteem, iets wat de kosten zeker lager kan krijgen. Ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn en hoeveel een installatie kost? We geven je graag meer informatie en advies tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem dus gerust contact met ons op via het online formulier of bel ons!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo