Een warmtepomp aan een eerlijke prijs bij de specialisten van NC-Therm

Een warmtepomp aan een eerlijke prijs bij de specialisten van NC-Therm

Overweegt u de installatie van een warmtepomp, maar wilt u graag meer te weten komen over de prijzen van deze systemen? Dan helpen wij u bij NC-Therm, dé verwarmingsspecialist van het Waasland, graag verder. Wij hebben jaren ervaring in alternatieve verwarmingsmethodes zoals warmtepompen en staan in voor een vakkundige installatie en een warme service, keer op keer weer. Lees hier meer over onze warmtepompen, de prijzen hiervan en wat wij voor uw bouw- of renovatieproject kunnen betekenen.

Welke soorten warmtepompen zijn er en in welke mate variëren ze in prijs?

 

De prijs van uw nieuwe warmtepomp is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type warmtepomp, het vermogen van de warmtepomp, de grootte van uw huis en de huidige staat van uw cv-installatie.

 

Er zijn verschillende soorten warmtepompen op de markt, zoals lucht-water warmtepompen, water-water warmtepompen en bodem-water warmtepompen. Elke warmtepomp heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, dus het is belangrijk om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie. Bij NC-Therm adviseren we u, als specialist in warmtepompen, met veel plezier!

Een korte opsomming van onze warmtepompsoorten en hun tarieven

 

1.     Lucht-water warmtepompen zijn doorgaans de goedkoopste optie, met een prijs van rond de €5.000 tot €10.000. Dit type warmtepomp maakt gebruik van de lucht buiten om warmte te genereren voor uw verwarming en warm water. Lucht-water warmtepompen zijn eenvoudig te installeren en onderhouden, en ze zijn relatief goedkoop in aanschaf.

 

2.     Water-water warmtepompen zijn iets duurder, met een prijs van rond de €10.000 tot €20.000. Dit type warmtepomp maakt gebruik van het grondwater of oppervlaktewater als warmtebron. Water-water warmtepompen zijn echter duurder in aanschaf en vereisen meer onderhoud dan lucht-water warmtepompen.

 

3.     Bodem-water warmtepompen, ook wel geothermische warmtepompen genoemd, zijn de duurste optie, met een prijs van rond de €15.000 tot €30.000. Dit type warmtepomp maakt gebruik van de warmte in de grond om uw huis te verwarmen. Bodem-water warmtepompen zijn echter duurder in aanschaf en vereisen meer onderhoud dan lucht-water warmtepompen.

Welke factoren hebben impact op de prijs van mijn warmtepomp?

 

Het vermogen van de warmtepomp is ook van invloed op de prijs. Een warmtepomp met een hoog vermogen zal doorgaans duurder zijn dan een warmtepomp met een lager vermogen. Dit komt omdat een warmtepomp met een hoog vermogen in staat is om meer warmte te genereren, wat betekent dat het ook efficiënter zal zijn.

 

Daarnaast zal de grootte van uw huis ook van invloed zijn op de prijs van een warmtepomp. Een groter huis zal doorgaans een grotere warmtepomp nodig hebben om de ruimtes te verwarmen, wat betekent dat deze duurder zal zijn.

Team van specialisten in warmtepompen

Meer weten over de specifieke prijs van uw nieuwe warmtepomp? Wij maken graag een gedetailleerde offerte op maat tijdens een vrijblijven gesprek met onze experts

Wilt u graag meer te weten komen over onze warmtepompen, hun prijzen en welke variant het beste aansluit bij de specifieke eigenschappen van uw project? Wij adviseren u graag oprecht en van A tot Z over de diverse mogelijkheden en geven u onze professionele visie op de aankoop van uw warmtepomp. Zo bent u zeker dat u een uitstekende prijs betaalt voor uw warmtepomp en dat u geen seconde spijt zal hebben van de investering, die een duurzame en waardevolle keuze is. Ook naar de toekomst toe.

 

Aarzel dus niet om het contactformulier op onze website in te vullen voor meer info over de prijzen van onze warmtepompen, voor een vrijblijvende offerte op maat of voor een persoonlijk adviesgesprek met de specialisten van NC-Therm. Wij helpen u graag verder en denken volop met uw wensen mee, voor de beste eindresultaten. Want ’t is altijd werm met NC-Therm!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo