Een Vaillant boiler van NC-Therm voor de beste kwaliteit op de markt

Een Vaillant boiler van NC-Therm voor de beste kwaliteit

 

Met een Vaillant boiler kun je volgens de verwarmingsspecialisten van NC-Therm niet misgaan, en dat is waarom wij er zonder uitzondering voor kiezen met het merk te werken voor onze installaties. Ben jij op zoek naar een nieuwe verwarmingsinstallatie en wil je verzekerd zijn van een kwalitatieve aankoop, waarvan je jarenlang plezier hebt? Ga dan voor een boiler van Vaillant. Lees hier meer.

Waarom wij steevast boilers van Vaillant gebruiken

 

Boilers van Vaillant, dat zijn de verwarmingsinstallaties waar we bij NC-Therm zonder uitzondering mee werken. Dat heeft zo zijn redenen, want de boilers van Vaillant staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid, hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Wij kiezen met andere woorden voor kwaliteit boven kwantiteit. Dat maakt namelijk deel uit van onze grote idealen: duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, en dat zie je in de keuze van de merken die we gebruiken voor onze installaties.

Een Vaillant boiler met een innovatieve insteek

 

De Vaillant boilers raden we zonder aarzelen aan wanneer je bij ons komt in de zoektocht naar een nieuwe verwarmingsinstallatie. Het gerenommeerde merk, dat veel bekendheid geniet, is altijd de eerste keuze van onze specialisten. En ook op andere plaatsen, want Vaillant is het bekendste verwarmingsmerk in heel Europa! Het familiebedrijf bestaat al zo’n goede 145 jaar, en weet dus als geen ander wat de vereisten zijn voor een degelijke boiler.  Dankzij zijn constante innovatie en streven naar beter is het voor Vaillant ook mogelijk om, met zijn boilers en andere producten, in te zetten ecologisch verantwoorde beslissingen: iets wat we bij NC-Therm enorm belangrijk vinden.

Vaillant

Welke Vaillant boilers bestaan er zoal?

 

NC-Therm is dé verwarmingsexpert in Sint Niklaas. Maar verwarming houdt meer in dan enkel het warm maken en houden van je woning, kantoor of gebouw. Ook je sanitaire voorziening heeft warmte nodig, zodat je kunt genieten van een warm bad, een hete douche en een heerlijk verzorgingsritueel. En ook in de keuken is warm stromend water geen overbodige luxe! Met een boiler van Vaillant is het risico op hindernissen daarbij gelukkig quasi nihil. Kies voor een centrale boiler in de badkamer bijvoorbeeld of twee aparte Vaillant boilers: een klein exemplaar onder de afvoer van de keukengootsteen en een ander in de badkamer. Wij adviseren je graag over welke Vaillant boiler voor jou de geschikte keuze is!

Vaillant ecoTec boiler

 

De Vaillant ecoTec lijn is een productlijn die het beste van ecologie en technologie combineert. De verschillende Vaillant boilers die je in deze lijn vindt, zijn gericht op de toekomst. Dankzij moderne technologie zullen ze in de toekomst ook met waterstof kunnen functioneren. En dat zonder enige vorm van aanpassing aan het apparaat! Duurzame kwaliteit dus, zoals we je telkens beloven bij NC-Therm.

 Vaillant boilers, maar ook warmtepompen!

 

’t is altijd werm bij NC-Therm, en dat warme slaat zowel op de nauwe band die we nastreven met onze klanten als op het warmtecomfort dat onze installaties je geven. Een boiler van Vaillant behoort tot de mogelijkheden, maar wist je bijvoorbeeld dat je ook voor een warmtepomp van het merk Vaillant bij ons terechtkunt? Zo bieden wij je een veelzijdig aanbod, dat ruim is in keuze maar nooit inboet op uitstekende kwaliteit. En dat is hoe het hoort!

Vaillant boiler van NC-Therm kopen? Contacteer ons!

 

Heb je interesse in een nieuwe boiler van Vaillant, maar zou je graag wat meer info ontvangen over het kostenplaatje, de plaatsing en de diverse mogelijkheden? Maak je geen zorgen, we ontvangen je graag voor een vrijblijvend gesprek waarin we je oprecht adviseren over de perfecte keuze voor jouw woning of zelfs je bedrijf. Heb je simpelweg nog enkele vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier op onze website, email of bel ons. Je bent altijd van harte welkom bij NC-Therm!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo