De kostprijs van een warmtepomp bij de specialist NC-Therm

De kostprijs van een warmtepomp bij de specialist NC-Therm

 

Een warmtepomp is zijn kostprijs vandaag de dag meer dan waard. Je haalt er immers ook heel wat voordelen uit, waardoor de investering zich op termijn dubbel en dik terugverdient. Bij NC-Therm zijn we als verwarmingsexperts gespecialiseerd in warmtepompen, en vertellen we je graag meer over het kostenplaatje en de verschillende voordelen.

Wat kost mijn warmtepomp bij NC-Therm?

De kostprijs van een warmtepomp hangt van enkele variabele factoren af. Zo bestaat er bijvoorbeeld een eerste indeling op basis van de werkwijze van de warmtepomp in kwestie. Bij NC-Therm bieden we namelijk zowel een geothermische waterwarmtepomp als een lucht-waterwarmtepomp aan, waardoor je als gebruiker kunt kiezen voor de optie die het beste past bij jouw noden, behoeften en persoonlijke budget. We adviseren je graag tot in de puntjes bij je aankoop van een warmtepomp, en zijn daarbij altijd transparant over de kostprijs en wat voor jou de meest voordelige, geschikte keuze is. Zo streven we naar een omvattende service!

Welke warmtepomp heeft welke prijs?

 

Zoals eerder gezegd zijn er verschillende warmtepompen te verkrijgen bij ons, en dat aan verschillende prijzen. We geven je graag een kort woordje uitleg over de mogelijkheden:

 

1.     In de eerste plaats hebben we een geothermische waterwarmtepomp in ons aanbod. Deze warmtepomp is bijzonder milieuvriendelijk en een ideale manier om je huis mee te verwarmen op een prijsvoordelige manier. De geothermische regeling werkt als volgt: De aarde heeft een hoge temperatuur dankzij de zon van bovenaf en de magma die zich bevindt in de aardkern. Via een slimme techniek kunnen we, met deze hitte van de aarde, via buizen water verwarmen. Met hulp van een compressor, verdamper en condensor kan dat water nog meer verhit worden, tot het exact de juiste temperatuur bereikt om je huis mee te verwarmen. De geothermische waterwarmtepomp is, door hoe zuinig hij omgaat met elektriciteit, een echte aanwinst voor zowel je warmtegenot als je energiefactuur.

 

2.     Een lucht-waterwarmtepomp is de alternatieve optie in ons aanbod. Het systeem van een lucht-waterwarmtepomp is simpel: De pomp gebruikt buitenlucht om je water te verwarmen, waarmee vervolgens je verwarming of sanitair warm water geregeld wordt. Dat doet het apparaat door hitte uit de lucht te absorberen via een koelmiddel en condensor. Ook hier wordt er dus energie geput uit de natuur, wat ook van de lucht-waterwarmtepomp een interessante investering maakt op financieel gebied. Je haalt de kostprijs van een warmtepomp er dus altijd uit!

 

Uiteraard is de kostprijs van een warmtepomp ook sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Om een definitieve prijszetting te ontvangen, neem je dus best even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We heten je van harte welkom in onze vestiging te Sint-Niklaas en geven je graag ons oprecht, professioneel advies op maat.

 

NC-Therm streeft er telkens oprecht naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs aan jou aan te bieden. Zo ben je niet alleen blij met je nieuwe installatie, maar is ook je portemonnee blij. Een echte upgrade voor je wooncomfort en levensstijl, dat is wat wij voorzien!

Verwarmingsteam NC-Therm

Warmtepomp aan een eerlijke kostprijs? Contacteer NC-Therm

 

Een warmtepomp kopen is een slimme keuze voor tal van huishoudens. Het is een duurzame en ecologische manier om je huis te verwarmen die in de toekomst ook nog eens goed is voor je portemonnee. Ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn en hoeveel jouw warmtepompinstallatie precies kost? We geven je graag meer informatie en advies tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem dus gerust contact met ons op via het online formulier op onze website of bel ons. Je bent van harte welkom!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo