Blog

Terug naar overzicht

Nieuw: Je verwarming gespreid betalen!

DSC09758.jpg

Wanneer je je verouderde cv-ketel noodgedwongen moet vervangen, kunnen de kosten daarvan al eens ongelegen komen. Dat weten we bij NC-Therm als geen ander, maar wat als we je vertellen dat je je nieuwe verwarmingsinstallatie bij ons vanaf nu gespreid kunt betalen? Lees hier meer over deze aantrekkelijke nieuwe troef in ons aanbod, die er is om te blijven.

Een degelijke verwarmingsinstallatie waarop je kunt vertrouwen is, zeker bij winterse temperaturen, allesbehalve een overbodige luxe in huis. Toch is het, zelfs bij de beste merken en een grondig onderhoud op tijd en stond, altijd mogelijk dat je verwarming gebreken begint te vertonen. Wat als je plots ondervindt dat je buitensporig veel moet betalen voor weinig warmte bijvoorbeeld? Of als je verwarming simpelweg de geest geeft?

In dit geval zit er niets anders op dan je huidige cv-ketel te vervangen door een nieuwe verwarmingsinstallatie. Daarvoor kun je dan altijd terecht bij dé specialist ter zake: NC-Therm. Wij onderscheiden ons door ons veelzijdig aanbod alternatieve verwarmingstechnieken en ons oog voor duurzame, energiezuinige installaties. Desondanks is niet iedereen voorzien op zo’n onverwachte investering in nieuwe verwarming. Dat begrijpen wij volledig, en daarom zochten én vonden we een klantvriendelijke oplossing.

Bij NC-Therm hebben we ons namelijk bijgeschoold tot officieel kredietbemiddelaar! Wat dit concreet betekent? Dat wij jou, bij je aankoop van een nieuwe verwarmingsinstallatie, een realistische kredietovereenkomst kunnen voorstellen waarbij je in termijnen kunt betalen. Is dit voor jou een geschikte oplossing, dan sluiten we dit akkoord met veel plezier namens onze kredietgever. En zo ben jij geholpen met een gloednieuwe verwarming, een knus huis en een minimum aan kopzorgen!

Bij NC-Therm streven we er met andere woorden naar zo veel mogelijk klanten zo goed mogelijk te helpen, met een uitstekende ontzorging van begin tot einde. Want ’t is altijd werm bij NC-Therm, voor iedereen. Graag meer weten over onze kredietbemiddeling voor consumenten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek met onze verwarmingsexperts. We zitten graag met je samen!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo