Blog

Terug naar overzicht

Moodboard van de maand: designradiatoren

Autumn Mood Board.png

Design radiatoren voor een uniek stuk in huis

Ben je toe aan een nieuwe verwarmingsinstallatie, dan staan wij bij NC-Therm voor je klaar met onze duurzame technieken. Denk aan vloerverwarming, al dan niet in combinatie met een warmtepomp, een slimme thermostaat, ... Maar ook voor een traditionele cv-ketel kun je nog steeds bij ons terecht. Wij werken exclusief met merken van hoogstaande kwaliteit, zoals het welbekende Vaillant, opdat je levenslang plezier beleeft aan je verwarming.

Toch zijn een bestendige constructie en functionaliteit niet alles: je wilt immers ook dat je verwarming geen litteken vormt op het mooie interieur van je woning. Daarom kun je ervoor kiezen je verwarming zo veel mogelijk te doen opgaan in je inrichting, voor een naadloos geheel. Maar als je nét dat stapje verder wilt gaan met je woonstijl? Dan kies je voor radiatoren die een op zichzelf staand meubelstuk zijn en een echte eyecatcher vormen. Wij verzamelden onze persoonlijke favorieten alvast in het inspirerende moodboard hierboven!

Wat jouw individuele verwarmingsbehoeften ook zijn, bij NC-Therm gaan we tot het uiterste om ze te verwezenlijken. Heb je een specifieke radiator in gedachten voor je leefruimte en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw project? Dan zitten we graag vrijblijvend met je samen voor een persoonlijke afspraak en oprecht advies door onze verwarmingsexperts. Neem dus gerust contact op. Alvast tot dan!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo