Badkamerrenovatie

Onze aanpak

Pas gebouwd en op zoek naar een droombadkamer of is je huidige badkamer aan renovatie toe? Op NC- badkamers kan je rekenen. Van de afbraak van de oude tot de strakke afwerking van de nieuwe badkamer. Wij nemen alle werken op ons en garanderen je :

  • – Professioneel advies
  • – Snelle service
  • – Strakke afwerking

We komen graag eerst bij je langs om de huidige situatie te bekijken, alles nauwkeurig op te meten en te luisteren naar al je wensen. Vervolgens wordt er een offerte op maat en een realistische 3D-tekening uitgewerkt, rekening houdend met jouw budget.

Kies je droombadkamer

Kies je droombadkamer

Laat je inspireren bij één van onze partners en breng een bezoekje aan de showroom. Wil je een inloopdouche of toch liever een bad? Ze helpen je graag bij het kiezen van de juiste tegels, het kraanwerk en allerlei badkamermeubels en decoratieve accessoires, ongeacht je stijl. Als je alles gekozen hebt, passen we het ontwerp aan tot in de kleinste details. Zo krijg je een goed idee van hoe je nieuwe badkamer er zou kunnen uitzien. Na de goedkeuring van het definitieve badkamerontwerp kunnen we samen een datum voor plaatsing afspreken en gaan we aan de slag!

Logo SchrauwenLogo facq

Plaatsing

Van de afbraak van de oude badkamer tot het leggen van de nieuwe leidingen of het plaatsen van de meubels. We ontzorgen je van A tot Z. Na de afbraakwerken starten we met het leggen van de vloer of tegels. Alles wordt netjes afgewerkt, tot en met de verwarmingsinstallatie en de accessoires.

Wist je dat we tijdens de werken zo min mogelijk stof maken? Bovendien worden deuren netjes afgeplakt en indien nodig bekleden we ook de trap. Op deze manier proberen we eventuele overlast tot een minimum te beperken. Verbouwen zonder zorgen, zo makkelijk kan het zijn.

Plaatsing

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo