Airco Sint-Niklaas

Airco plaatsen met de specialist in Sint-Niklaas en omstreken

Je airco plaatsen met NC-Therm te Sint-Niklaas staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een warme service. Wij zijn al jarenlang specialist in de sector, en ontzorgen je van A tot Z met kwalitatieve producten en installaties die perfect bij je (levensstijl) passen.

Gas of mazout

NC-Therm te Sint-Niklaas ontzorgt je van A tot Z

Kom jij tot bij onze vestiging te Sint-Niklaas om een nieuw airconditioningsysteem te installeren, dan zitten we eerst en vooral persoonlijk met je samen tijdens een vrijblijvend gesprek. We overlopen je wensen, behoeften en beschikbare budget en zetten daar onze diverse mogelijkheden tegenover. Zo zijn we zeker dat jij de beste installatie ontvangt voor jouw noden, en dat je het heerlijk koel in huis hebt wanneer de temperaturen buiten hoog oplopen. Genieten troef!

Wij werken met airco van het welkbekende merk Bosch

Wat airco betreft kiezen we er bij NC-Therm Sint-Niklaas steevast voor om systemen van het merk Bosch te installeren. Dit staat bekend omwille van zijn uitzonderlijke kwaliteit, mooie designs, lange levensduur en optimale gebruiksvriendelijkheid. Met ook nog eens diverse functies is een airco van Bosch ideaal voor wie zijn leefruimte op een snelle, efficiƫnte en eenvoudige manier wil koelen. Laat die hete zomers nu maar komen!

Persoonlijke totaalservice
Gas of mazout

Duurzame airco plaatsen voor een gezond binnenklimaat

Door degelijke airconditioning in je woning in Sint-Niklaas of omgeving te integreren, bereik je een optimaal binnenklimaat met een uiterst gezonde luchtkwaliteit. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in duurzame verwarmingstechnieken: kies je voor airco van NC-Therm, dan ben je er zeker van dat je een toestel in huis haalt met een uitstekend energielabel dat kostenbesparend werkt. Een ware upgrade van je dagelijks comfort!

Neem gerust contact op voor de plaatsing van jouw airco in Sint-Niklaas en omgeving

Bij NC-Therm staan we je graag bij in het plaatsen van een betrouwbaar aircosysteem. Neem gerust contact op voor meer info: we zitten graag met je samen tijdens een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te overlopen. Tot dan!

Persoonlijke totaalservice

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo