CLV- systemen

Groot project? Wij blijven je go-to partner

Ook wanneer je een groter project onder de arm hebt, zoals een volledige appartementsblok bijvoorbeeld, kun je perfect beroep doen op onze diensten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in CLV of Combinatie Luchttoevoer Verbrandingsgasafvoer: een gecombineerd rookgasafvoer- en luchttoevoersysteem dat bestaat uit één dubbelwandige buis. De binnenste buis voert de rookgassen af, terwijl via de buitenste verse lucht wordt  aangevoerd. Omdat het bovendien om een gesloten systeem gaat, komen er geen schadelijke stoffen binnen.

Volop voor jouw voordeel

Volop voor jouw voordeel

Een CLV-systeem sluit verschillende ketels aan op één gemeenschappelijke buis. Dit is erg nuttig in appartementsgebouwen om plaatsgebrek in de schacht op te vangen, aangezien er slechts één buis nodig is. Dit kan echter niet toegepast worden op één enkel appartement, maar is van toepassing op het hele gebouw. Het gigantische voordeel daarvan? Als één van de aangesloten verwarmingsinstallaties niet meer werkt, is het niet nodig om ze in alle appartementen te vervangen.

NC-Therm beschikt over de nodige attesten en ervaring om CLV-systemen te mogen plaatsen.
Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw project: wij nemen graag de tijd om met je samen te zitten tijdens een vrijblijvende afspraak!

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo